Most olvasott cikk
A Prove.hu lemond a hirdetési bevételeiről, hogy megőrizze a vegán alapelveit

A Prove.hu lemond a hirdetési bevételeiről, hogy megőrizze a vegán alapelveit

2022, május 17. — Elvi okokból eltávolítottuk a banneres hirdetéseket a cikkekből, a kezdőlapról és a kategória oldalakról. Mostantól sokkal gyorsabb, felhasználóbarátabb az oldal, ahogy azt a kezdetektől megszokhatták az olvasóink.

A döntésnek részben elvi okai voltak: a Google automatikus hirdetései valamilyen mértékben szabályozhatóak, de nem lehet megakadályozni, hogy időnként megjelenjen egy-egy olyan hirdető, aki az elveinkkel ellentétes hirdetést adott fel, ami tudtunkon és beleegyezésünkön kívül jelent meg a Prove.hu felületén. Ezt természetesen nem szándékosan teszi a hirdető fél, de ettől függetlenül nem tudunk vele egyetérteni.

Ilyenek például az állati eredetű ételeket (húst, tejet, tojást, mézet, stb.) reklámozó gyorséttermek és éttermek, a bőrt és szőrmét népszerűsítő kampányok, a horgászfelszereléseket értékesítő vállalatok, az állatkísérletes kozmetikumok, és így tovább.

Annak érdekében, hogy megőrizzük értékeinket, amelyek mentén létrejött a Prove vegán magazin, valamint függetlenebb, fenntarthatóbb módját válasszuk a fejlődésünknek (pl. továbbra is olvasói támogatásokból működjünk, amelyhez itt lehet hozzájárulni), lemondtunk a hirdetési bevételeinkről, és új megoldásokat keresünk, hogy továbbra is objektíven, kritikusan számolhassunk be az állatok és a bolygó helyzetéről, a növényi alapú étkezésről, az etikus fogyasztói szokásokról.

Hálásak vagyunk egyszeri vagy havi támogatóink és olvasóink figyelméért, bizalmáért. Folytatjuk tovább.

Olvasd el az aktuális híreket, cikkeket a vegán világból.

Hozzászólások (0)

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.