Márkabiztonsági alapelveink

A Prove.hu elsődleges célközönsége a vegánok, vegetáriánusok, flexitáriánusok, növényi étrend iránt érdeklődők, egészséges életmódot keresők, környezetvédők, „zöld” életmódot követők. Ennek tükrében íróink az állatvilággal, klímaváltozással, növényi étrenddel, testi és mentális egészséggel, állatkísérletmentes termékekkel, kultúrával, valamint hatékony innovációkkal és állati eredetű összetevőktől mentes termékekkel foglalkoznak.

Küldetésünk, hogy megismertessük a növényi étrend, valamint a veganizmus alapelveit a magyar olvasókkal, miközben objektív, hiteles információt, híreket és vegán termékötleteket biztosítunk az életmódváltáson gondolkodók számára.

Az egyetlen magyar médiafelületként, mely az alábbi témákat egyszerre mutatja be, kiemelt, őszinte figyelmet fordítunk arra, hogy partnereink márkabiztonságáért teljes mértékben felelősséget vállaljunk.

Az alábbi alapelvek szerint biztosítunk megjelenést:

  • Oldalunk nem tartalmaz szélsőséges, túlzó, lejárató, hazug, propagandista, „fake news” tartalmakat.
  • Továbbá nem jelennek meg az oldalon pornográf, rasszista, szexista, fajista, homofób, gyűlölködő, illegális, valamint önrombolást, terrorizmust, törvénysértést népszerűsítő tartalmak.
  • A hirdetni kívánt termékek/szolgáltatások soha nem jelennek meg állati eredetű termékek/szolgáltatások mellett – szerkesztőségünk nem népszerűsíti az állatok elleni kegyetlen bánásmód semmilyen formáját.
  • A hirdető feleknek lehetőségük van teljes rovatokat vagy alrovatokat támogatni, és kizárólag abban megjeleníteni kampányukat. Előzetes jóváhagyást igényel a Prove.hu részéről.