A küldetésünk

Szerintünk Magyarország egy csodálatos hely, a magyar nyelv elbűvölő, a kultúránk lenyűgöző, azonban a nyitottságunk és a fejlődésünk nagyon lelassult. Hisszük, hogy nem azért, mert nem lenne mindenki képes a változásra, hanem mert a legtöbben nem kaptunk elég útmutatást ehhez. A magyarok nem tudják igazán hol, hogyan és miért kell összefogni.

Felnőtt korunkra a gyermeki kíváncsiságot felváltja az érdektelenség, az empátiát felülírják a kulturális szokások és a világmegváltó terveinket eltemetjük, mert elveszítjük a reményt, hogy jobbá tehetjük a világot – pedig mindannyiunkban ott van a Hős!

Közösen megcsináljuk!

Mit?

Őszintén hisszük, hogy együttes erővel Magyarországot néhány éven belül a világ egyik legtudatosabb, legnyitottabb országává tudjuk varázsolni, ahol könnyű a környezet megóvása, hősies az állatok megmentése, fontos az egészségünk fenntartása, nyitott a társadalmunk és mindennapos az összefogás!

Hogyan?

Ahhoz, hogy mindenki objektív tények alapján döntsön, kell egy platform, amely rendszeres, ellenőrzött, érdekes és érthető információt ad a változás elkezdéséhez. Mi adjuk a segítséget, neked pedig hálásak vagyunk a figyelmedért és a nyitottságodért. Nem várunk tőled semmilyen díjat, de örömmel fogadunk adományokat, hogy egyre profibb minőségű munkát tudjunk végezni.

Miért?

Több millió emberhez folyamatosan eljuttatni üzenetet, valamint inspirálni őket a változásra nem olcsó és nem könnyű. Ma még mi fizetünk mindent és szabadidőnkben dolgozunk a szebb jövőn, mert szívből hiszünk a változásban, és teszünk is érte! Az utolsó másodpercig beleadunk időt, energiát, hitet és pénzt, hogy segítsünk neked tanulni, olvasni, érdeklődni, kipróbálni, változni. De örökké nem tudjuk finanszírozni a költségeket, ezért minden kis és nagy adomány nagy szerepet játszik a jövőbeli országos kampányainkban, a fennmaradásunkban, a fejlődésünkben és a bővülésünkben.Mit adtok ti, mit kapok én?

A Prove a közösségi médiában és a weboldalán garantálja, hogy naprakész útmutatókkal, tippekkel, receptekkel, képekkel és videókkal segít abban, hogy közösen változtassunk a világ néhány problémáján.

Napi szintű, ellenőrzött tartalmakat teszünk közzé, melyeket közgazdászok, dietetikusok, influencerek és aktivisták kutatnak fel és írnak meg. Teljes magyar nyelvű portóliónkat bárkinek ajánljuk, akit érdekel a zero-waste életmód, a minimalizmus, a fenntarthatóság, a veganizmus és az egészséges, teljes értékű növényi ételek.

Folyamatosan bővülő csapatunk azon fog dolgozni, hogy mindenki elég információt kapjon a tudatos döntések alkalmazásához, változtasson a szemléletmódján és kihozza magából a maximumot.

Országos interaktív kampányaink során az állatvédelmet, a környezetvédelmet és az etikus, fenntartható alternatívák terjesztését követeljük a döntéshozóktól, melybe bevonjuk a tisztelt követőinket is.

Szívvel-lélekkel írunk és adunk, hogy ne csak várjunk a változásra, hanem közösen teremtsük meg.Minden egyes adományért hálásak vagyunk!

patreon.com/prove

Baráti ölelés,

Flóra, Klau, Viki, Dóri, Raul
A Prove csapat

Szünet.

A Veganuár 2020 lezárult. 
Térj vissza néhány hét múlva, hogy elsőként regisztrálj
a 2021-es kihívásra.