Billie Eilish és Finneas O’Connell vegán éttermet nyit Los Angelesben

Billie Eilish és testvére Finneas vegán éttermet nyit

A világhírű testvérpáros legújabb együttműködése nem egy új fülbemászó sláger, hanem egy vegán étterem Los Angelesben. A vendéglátóiparban kevésbé tapasztalt zenészeket Nic Adler segíti, akinek a nevéhez számos jól menő étterem köthető. Az új hely, az Argento egy olasz stílusú étterem lesz, ahol kitüntetett szerepet kapnak majd a friss zöldségek. A nyitás decemberben várható.

Billie Eilish és testvére, Finneas O’Connell számos alkalommal dolgoztak már együtt. Ezeknek az együttműködéseknek legtöbbször egy dal az eredménye. A testvérpár most új kihívásba vágta a fejszéjét: vegán éttermet nyitnak Los Angelesben. Az olaszos konyha remekeit kínáló vendéglátóhely a 2022-ben bezárt Little Pine helyén nyílik a következő hónapban. Érdekesség, hogy a Little Pine éttermet a szintén vegán Moby alapította még 2015-ben.

A világhírű testvérpár lépéseit Nic Adler segíti, aki komoly tapasztalattal bír a vendéglátóiparban. Nic a Monty’s Good Burger társalapítója, amiből négy is található a városban. Emellett a Nic’s On Beverly vegán étterem is az ő nevéhez köthető.

Az Argento étterem konyhája leginkább olaszos fogásokat fog kínálni. A gyorséttermi vonalat elhagyva komoly hangsúlyt fektetnek majd a friss, teljes értékű növényi ételekre. A növényi alapú húskészítmények és fehérjealternatívák nem lesznek megtalálhatók az étlapon. Az éttermen jelenleg még az utolsó simításokat végzik, a nyitást december közepére tervezik.

A vegán étterem mindenki számára nyitva áll

Az énekes legújabb vegán projektjével kapcsolatban elárulta, hogy azt szereti a legjobban benne, hogy mindenkinek szól.

Azt szeretném, ha a növényi ételek elérhetőbbek lennének. Az tetszik az Argentóban, a Nic’s-ben, a Crossroadsban és a Donut Friendben, hogy ezek mind vegán helyek, de nem úgy hirdetik magukat. A vegán mindenkinek való. Nem kell vegánnak lenned ahhoz, hogy vegán ételt egyél. Sokkal jobb ez a világ, mint amilyen volt. Tíz éve semmi sem volt vegán sehol, mostanra viszont sokkal elterjedtebb

– mondja az énekes, aki családjában utolsóként lett vegán, azóta viszont az egyik legismertebb aktivista a világon.

Szinte nincs olyan nagy horderejű kampány, amiben ne működne közre az ismertebb vegán celebritásokkal. Pár hete például a Gucci reklámarcaként láthattuk, amint a divatcég legújabb, vegán anyagból készült táskáját népszerűsítette. De előszeretettel népszerűsíti a veganizmus eszméjét a közösségi felületein is, amin keresztül milliókhoz jut el az üzenet.

(VegNews)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.