Most olvasott cikk
Billie Eilish és Finneas O’Connell vegán éttermet nyit Los Angelesben

Billie Eilish és Finneas O’Connell vegán éttermet nyit Los Angelesben

Billie Eilish és testvére Finneas vegán éttermet nyit

A világhírű testvérpáros legújabb együttműködése nem egy új fülbemászó sláger, hanem egy vegán étterem Los Angelesben. A vendéglátóiparban kevésbé tapasztalt zenészeket Nic Adler segíti, akinek a nevéhez számos jól menő étterem köthető. Az új hely, az Argento egy olasz stílusú étterem lesz, ahol kitüntetett szerepet kapnak majd a friss zöldségek. A nyitás decemberben várható.

Billie Eilish és testvére, Finneas O’Connell számos alkalommal dolgoztak már együtt. Ezeknek az együttműködéseknek legtöbbször egy dal az eredménye. A testvérpár most új kihívásba vágta a fejszéjét: vegán éttermet nyitnak Los Angelesben. Az olaszos konyha remekeit kínáló vendéglátóhely a 2022-ben bezárt Little Pine helyén nyílik a következő hónapban. Érdekesség, hogy a Little Pine éttermet a szintén vegán Moby alapította még 2015-ben.

A világhírű testvérpár lépéseit Nic Adler segíti, aki komoly tapasztalattal bír a vendéglátóiparban. Nic a Monty’s Good Burger társalapítója, amiből négy is található a városban. Emellett a Nic’s On Beverly vegán étterem is az ő nevéhez köthető.

Az Argento étterem konyhája leginkább olaszos fogásokat fog kínálni. A gyorséttermi vonalat elhagyva komoly hangsúlyt fektetnek majd a friss, teljes értékű növényi ételekre. A növényi alapú húskészítmények és fehérjealternatívák nem lesznek megtalálhatók az étlapon. Az éttermen jelenleg még az utolsó simításokat végzik, a nyitást december közepére tervezik.

A vegán étterem mindenki számára nyitva áll

Az énekes legújabb vegán projektjével kapcsolatban elárulta, hogy azt szereti a legjobban benne, hogy mindenkinek szól.

Azt szeretném, ha a növényi ételek elérhetőbbek lennének. Az tetszik az Argentóban, a Nic’s-ben, a Crossroadsban és a Donut Friendben, hogy ezek mind vegán helyek, de nem úgy hirdetik magukat. A vegán mindenkinek való. Nem kell vegánnak lenned ahhoz, hogy vegán ételt egyél. Sokkal jobb ez a világ, mint amilyen volt. Tíz éve semmi sem volt vegán sehol, mostanra viszont sokkal elterjedtebb

– mondja az énekes, aki családjában utolsóként lett vegán, azóta viszont az egyik legismertebb aktivista a világon.

Szinte nincs olyan nagy horderejű kampány, amiben ne működne közre az ismertebb vegán celebritásokkal. Pár hete például a Gucci reklámarcaként láthattuk, amint a divatcég legújabb, vegán anyagból készült táskáját népszerűsítette. De előszeretettel népszerűsíti a veganizmus eszméjét a közösségi felületein is, amin keresztül milliókhoz jut el az üzenet.

(VegNews)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.