Most olvasott cikk
Szörnyű körülmények között találtak rá Logan Paul malacára

Szörnyű körülmények között találtak rá Logan Paul malacára

A The Gentle Barn vegán állatmenhelyet nemrég egy súlyosan megsebesült és magára hagyott malachoz riasztották, arra azonban nem számítottak, hogy az állat korábban Logan Paul internetes celeb örökbefogadott állata volt. 

Az állatmentő szervezet január 10-én tett közzé egy videót TikTokon, melyben arról számoltak be, hogy egy közeli réten, magányosan botorkáló malacról kaptak bejelentést, aki nemcsak sebesült volt, de egy másik disznót is láttak mellette, aki addigra már nem élt. A szervezet ugyan tartózkodott a celeb megnevezésétől, de a kommentelők hamar felismerték, hogy Logan Paul korábbi állatáról, Pearlről van szó.

Ahogy a videón be is mutatják, fülét megcsonkították, valamint külön közleményben tudatták, hogy méhében életveszélyes gyulladást találtak, amit a szervezet azóta hatékonyan kezelni tudott, így most már egészségesen élhet menhelyükön.

Logan Paul az eset óta nemcsak több tweetben reagált a kialakult helyzetre, de e-mailben meg is köszönte a The Gentle Barnnak, hogy megmentették egykori malacát, Pearlt.

Az elmondottak alapján egy tenyésztőtől szerzett disznóról van szó, akit egy influenszer vásárolt meg. Az emberek gyakran vesznek „mini malacokat” a neten, mert azt hiszik, hogy örökre kicsik maradnak. Amikor azonban elkerülhetetlenül megnőnek, és sok váratlan igényük lesz, sajnos kidobják őket.

– fogalmazott a posztban a The Gentle Barn.

Néhány nap alatt hatalmasra dagadt a botrány, ugyanis egyre több ismert internetes sztár osztotta meg a hírt, mint például Ethan Klein, a h3h3Productions YouTube-csatorna alapítója, akinek tweetjét közel nyolcmillióan látták.

Pearl, a „mini malac” története

Egy, a TMZ által megszerzett e-mailből kiderül, hogy Logan Paul hamar felkereste a vegán szervezetet, hogy megköszönje nekik Pearl megmentését, valamint hogy ismertesse saját álláspontját.

Állítása szerint Pearl két éven át „boldogan élt nála” az encinói otthonában, de amikor 2020-ban Puerto Ricóba költözött, átadta a malacot egy Santa Clarita-i farmnak, ahol végül egy évet sem töltött. Hónapokkal később továbbadták egy újabb helynek, ahol szintén nem talált szerető otthonra, és ismeretlen körülmények között a szabadba került, ahol a The Gentle Barn megtalálta. Eközben fülét megcsonkították, körmei kezeletlenek voltak, méhgyulladással küzdött, és ahogy a vegán menhely fogalmaz TikTok-videójában: „a szíve is összetört”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Gentle Barn (@thegentlebarn) által megosztott bejegyzés

Mostanra azonban sokkal jobban van a magára hagyott állat, a The Gentle Barn több posztban is bemutatta, hogy Pearl a legjobb ellátást kapja az állatmenhelyükön. Amellett, hogy első osztályú ellátásban részesül, például sűrű pocakvakargatásban, egészséges és változatos táplálkozást biztosítanak neki. A többi menhelyi disznóval is összebarátkoztatták már, nappal együtt fedezik fel a farmot, éjszaka pedig összebújva alszanak a pajtában.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.