Most olvasott cikk
Állatokkal fajtalankodó házaspárra csaptak le a rendőrök: videóra is vették a gyomorforgató tettüket

Állatokkal fajtalankodó házaspárra csaptak le a rendőrök: videóra is vették a gyomorforgató tettüket

Piros és kék rendőrségi fények egy éjszakai helyszínen, illusztráció.

Videóra vette a kutyáikkal folytatott fajtalankodást egy floridai házaspár. Az állatkínzókat a rendőrség letartóztatta. A lakásban lévő négy kutyát a Lee County Domestic Animal Service dolgozói biztonságba helyezték, jelenleg az egészségi állapotukat vizsgálják. A nyomozás egyelőre még folyamatban van.

A floridai North Fort Myersben történt eset megrázta a helyi közösséget. A White házaspárt fajtalankodás vádjával tartóztatta le a Lee megyei rendőrség – számolt be a megdöbbentő esetről a BNN.

John White (29) és Samantha White (26) kutyáikkal folytattak szexuális tevékenységet, amit rögzítettek is. A vádak alapján feltételezhető, hogy Samatha White volt az, aki a szexuális aktusban részt vett, John White pedig megörökítette ezeket az alkalmakat.

Felfordul a gyomrom ennek a két helyi lakosnak a tettétől. Semmiféle bántalmazást nem tűrök meg Lee megyében. Megfogadtam és be is tartom, hogy megvédem azokat, akik nem tudják magukat megvédeni, és rács mögé juttatom a bűnözőket

kommentálta az esetet Carmine Marceno, Lee megyei seriffje.

A seriff továbbá hangsúlyozta, hogy a White házaspár tette elárulta azt a bizalmat, amivel minden háziállat viseltet a gazdái iránt. Marceno seriff véleménye egybecseng a közösségével, akiket megdöbbentett és sokkolt a fajtalankodás ténye.

Az eset kapcsán felerősödtek a hangok, amelyek szigorúbb állatjóléti szabályozásokat szeretnének, és szóba került a közösség szerepe is a hasonló állatkínzási esetek megelőzésében. A White házaspárt egyébként éppen egy lakossági bejelentést követően sikerült lebuktatni.

A kutyák már biztonságban vannak

A bejelentés általi gyors letartóztatás után a hatóságok négy kutyát mentettek ki a lakásból. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy minden állat részese volt-e a házaspár morbid szórakozásának.

A kutyák a Lee County Domestic Animal Services gondozásába kerültek, ahol jelenleg azt vizsgálják, milyen sérülések érhették őket.

A nyomozás jelenleg folyamatban van, a házaspár büntetésére vonatkozóan egyelőre nincsenek információk. Az viszont elég valószínű, hogy soha többet nem kerülhet a gondozásukba semmilyen állat.

Legutóbb tavaly júliusban adtunk hírt hasonlóan megrázó esetről. A tavalyi cikk főszereplője egy köztiszteletben álló professzor volt, aki az erdei séták alkalmával kényszerítette fajtalankodásra border collie fajtájú kutyáját. Az akadémikust nem egy bejelentés, hanem a vadfigyelő kamerák buktatták le.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.