Most olvasott cikk
Hailey Bieber is beállt a tejipart reklámozó sztárok sorába

Hailey Bieber is beállt a tejipart reklámozó sztárok sorába

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber is a tejipart reklámozza. A modell bikiniben, egy átázott fehér pólóban pózol, amin a „Got Milk?” felirat díszeleg.

Úgy látszik, nem csak a növényi alternatívákat gyártó cégek feküdtek rá mostanában az ismert személyiségeket szerepeltető reklámokra.

Pár hete írtunk róla, hogy Aubrey Plaza, a White Lotus sztárja a legutóbb egy gúnyos reklámban támadta növényi tejitalokat. A reklám üzenete, hogy csak a tehéntől származó tej az igazi tej, minden más csak koholmány.

A színész húzása nem aratott osztatlan sikert Aubrey rajongói körében, akik közül sokan csalódtak, amiért kedvencük egy olyan iparágat reklámoz, amely az állatok kizsákmányolására épít, miközben komoly érzelmi stressznek teszi ki a teheneket, akiknek borjait legkésőbb 48 órával a születés után elválasztják anyjuktól.

A legújabb nagyágyú, akit a tejipari lobbi megnyert magának, Hailey Bieber, Justin Bieber kanadai popénekes felesége. A fiatal modell és médiaszemélyiség Instagramján szexi bikiniben, átázott fehér pólóban hirdeti a tejipar legikonikusabb reklámkampányának szlogenjét: „Got Milk?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés

A popkulturális magasságokba emelkedett – ám a tejipari eladásokat nem sokban javító – reklámkampány újjáélesztése azután kapott új erőre, hogy a növényi oldalról többen újragondolták az egykori klasszikus szlogent, de merőben eltérő üzenettel. A Switch4Good nonprofit szervezet például sorozatgyilkosok képeit látta el a 90-es években indult kampányból már jól ismert tejbajusszal még februárban.

Hailey Bieber közel 50 millió rajongója közül sokan pontosan úgy reagáltak, mint Aubrey esetében, ami borítékolható is volt, hiszen a Z generáció tagjai közül egyre többen utasítják el a tejipar állatkínzó tevékenységét.

A dolog azért is meglepő, mert habár Hailey sohasem állította, hogy vegán, volt már rá példa, hogy a rajongóitól kifejezetten vegán témákkal foglalkozó filmajánlásokat kért, és dicsérte a növényi étrendet. Ehhez képest elég nagy pálfordulást jelent beállni a tejipart reklámozó hírességek nem túl dicső sorába.

(Plant Based News)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.