Hozzávalók:
- 3 közepes banán (szeletelve és fagyasztva)
- ½ csésze kókuszkrém (konzerv kókusztej kemény felső része)
- 1–2 evőkanál juhar- vagy agavészirup
- 1 teáskanál vaníliaaroma
- 1/3 csésze kókuszchips vagy kókuszreszelék
- ¼ csésze mini étcsoki csepp, vagy darabolt étcsokoládé
Elkészítés:
- Tegyük a fagyasztott banánokat egy késes aprítóba, majd aprítsuk morzsás állagúra.
- Adjuk hozzá a kókuszkrémet, a juhar- vagy agavészirupot, a vaníliaaromát, majd aprítsuk krémesre.
- Ezután adjuk hozzá a kókuszchipset és a darabolt csokit is, de csak pulzálva keverjünk rajta párszor. Itt már krémes lesz a végeredmény.
- Szedjük tárolóba vagy tiszta kenyérformába, és hagyjuk a fagyasztóban kb. 6 órát, vagy egész éjszakára.
- Fogyasztás előtt hagyjuk pár percet kiengedni, hogy kanalazható legyen.
- Ízlés szerint díszítsük.

Melinda
Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.