Hozzávalók:
- 50 dkg gomba, szeletelve
- 2 kisebb fej hagyma, apróra kockázva
- só, pirospaprika
- petrezselyemzöld (2-3 szál)
Elkészítés:
- A hagymát kevés olajon, alacsony lángon 8-10 perc alatt megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, 5-6 percig pirítjuk, sózzuk, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a víz el nem párolog róla (kb. 5-10 perc).
- Hozzáadjuk a pirospaprikát és a felaprított petrezselyemzöldet, majd fél perc múlva elzárjuk.
- Rizzsel tálaljuk.
Melinda
Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.