Vegán ebédVeganuár receptek

Gombapaprikás rizzsel (vegán)

vegán gombapaprikás

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba, szeletelve
  • 2 kisebb fej hagyma, apróra kockázva
  • só, pirospaprika
  • petrezselyemzöld (2-3 szál)

Elkészítés:

  1. A hagymát kevés olajon, alacsony lángon 8-10 perc alatt megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, 5-6 percig pirítjuk, sózzuk, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a víz el nem párolog róla (kb. 5-10 perc).
  2. Hozzáadjuk a pirospaprikát és a felaprított petrezselyemzöldet, majd fél perc múlva elzárjuk.
  3. Rizzsel tálaljuk.

Gombapaprikás-min

Prove.hu
Melinda
Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.

Írd le a véleményed!

Mindjárt kész vagy!

Ide fogjuk küldeni a napi útmutatókat, ezért kérlek pontos adatokat adj meg.