Most olvasott cikk
Andrew Tate gyűlöli a vegánokat, és erre még büszke is

Andrew Tate gyűlöli a vegánokat, és erre még büszke is

Andrew Tate

Andrew Tate nemcsak a nőket gyűlöli, de a vegánokat is. Minderről posztol is rendszeresen.

Akik arra számítottak, hogy a börtönt is megjárt, most pedig házi őrizetben lévő Andrew Tate személyiségén változtatott valamit a rácsok mögött töltött idő, azok csalódni fognak. Az egykori sportolóból egyszerű megmondóemberré avanzsált influenszer pontosan ugyanazt a nótát fújja, mint letartóztatása előtt.

A nemi erőszakkal és embercsempészettel vádolt férfi a méregdrága autókon, a dollármilliókon, és az általa ezek alapján mért férfiasságon kívül másról nem nagyon posztol. De úgy látszik, a téma kimeríthetetlen, mert az antivegán Tate kifejezetten aktív a Twitteren.

A Prove.hu decemberben foglalkozott először a Tate-jelenséggel, amikor az autókollekciójával – és azok kifejezetten magas kibocsátási értékeivel – dicsekvő influenszer virtuális kiütést szenvedett Greta Thunbergtől.

Habár Greta vegán, Andrew nem ténylegesen a mozgalom, vagy a vegán emberek pukkasztására szólt be a környezetvédő aktivistának akkoriban. Mára viszont bizonyossá vált, hogy komoly ellenérzéseket táplál azok iránt, akik nem hajlandók részt venni az állatipar környezetkárosító és kegyetlen gyakorlataiban.

Május 23-án a következőt posztolta Tate:

„Imádom, hogy annyira gazdag vagyok, hogy nem kell beszélnem vagy együtt dolgoznom senkivel, de még csak a létezését sem kell elismernem senkinek, akit nem kedvelek.
Önkényes szabályok alapján élek, amelyek teljesen igazságtalanok, de mindezt imádom.
Sok ilyen szabály van, de hadd mondjak egy példát.
Meggyőződésem, hogy aki vegán, az ostoba.
Ebben hiszek, és soha nem leszek hajlandó beszélni eggyel sem.
Nem repülhetnek a repülőmön.
Nem tehetnek fel nekem kérdéseket.
Az összes vegán örökre ki van tiltva az én valóságomból, mert hülyék.
Lehet egy vegánnak a legjobb üzleti ötlete, nem érdekel.
Visszautasítok 10 milliót, nem izgat.
Lelécelek egy 99%-ban elkészült projekttől is, ha megtudom, hogy valaki, akinek köze van hozzá, vegán.”

Attól azért nem félünk, hogy Andrew Tate ars poeticája akárkit is elriasztana a veganizmus kipróbálásától, de szeretnénk megnyugtatni minden férfit, egyáltalán nincsenek hátrányban, ha növényi étrenden élnek.

(Totally Vegan Buzz)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.