Most olvasott cikk
Sírásban tört ki Chloe és Halle Bailey, miután vegán helyett húsos burgerbe haraptak

Sírásban tört ki Chloe és Halle Bailey, miután vegán helyett húsos burgerbe haraptak

Chloe és Halle Bailey énekesnők

Egy hotelben Beyond Meat burgert rendelt a vegán testvérpár, Halle és Chloe Bailey, ám véletlenül hús került az ételükbe.

Tízéves vegán életmód után véletlenül húst evett két amerikai énekesnő, Halle Bailey és testvére, Chloe Bailey. A hírességek Beyond Meat burgert rendeltek egy hotelben, de viszonylag gyorsan kiszúrták, hogy végül nem azt kaptak. Pechükre a látvány még nem volt árulkodó, így már csak akkor tudták biztosan, hogy vörös húst szolgáltak fel nekik, mikor már beleharaptak az ételbe.

Az esetről Chloe számolt be 24 óráig elérhető Instagram-story formájában.

Először Halle kóstolta meg a vegánnak hitt ételt, majd néhány falat után megkérdezte testvérétől: „Biztos vagy benne, hogy ez Beyond?”

Megérintettem a húspogácsát, megszagoltam, és azt mondtam: »Persze, hogy Beyond.« Befejeztem az öltözködést, beleharaptam, és a burgerről lecsöpögő lé egyáltalán nem emlékeztetett a Beyond burgerre. Elég volt az az egyetlen falat, és tudtam. Tíz éve vagyok vegán, tíz éve nem fogyasztottam vörös húst

mesélte Chloe. Hozzátette, azonnal pánikhangulatba került, sírni kezdett.

Felhívták a hotel étteremrészlegét, és kiderült, hogy azt hitték, hagyományos burgert szeretnének. A kavarodás annak ellenére történt meg, hogy rendeléskor hangsúlyozták, nem pusztán Beyond Meattel kérik az ételt, de az is fontos lenne, hogy az egész burger vegán legyen. Kiemelték például azt is, hogy nem szeretnék, ha vaj kerülne a bucikra. Chloe azt nem említette beszámolójában, hogy végül bocsánatot kért-e a személyzet.

Különleges motiváció a vegánság hátterében

A testvérpár azzal vált híressé, hogy a nyári unalmat kreativitásba ölték. Létrehoztak egy Youtube-csatornát, ahová híres dalok remake-jeit töltötték fel. Egy alkalommal például egy Beyoncé-dalt. Utóbbinak aztán akkora sikere lett, hogy maga a híres énekesnő kezdte egyengetni az útjukat.

Az igazi hírverést aztán az jelentette a testvéreknek, hogy Halle főszerepet kapott az idén nyáron mozikba került élőszereplős A kis hableány remake-ben. A színésznő-énekesnő a 2023 Legszebb Vegán Híressége címet is megkapta a PETA állatvédő szervezettől, Bella Ramsey-vel együtt.

A Bailey testvérek szokatlan okból, a hangjuk miatt váltottak a növényi étrendre. Többször is elmondták már, hogy saját tapasztalataik alapján az énekhang sokkal szebbé válik attól, ha elhagyjuk a tejtermékeket.

(Green Matters)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.