Most olvasott cikk
Többéves rekordot döntött meg Steiner Kristóf és a Veganuár együttműködése: tízezrek nézték az élő főzést

Többéves rekordot döntött meg Steiner Kristóf és a Veganuár együttműködése: tízezrek nézték az élő főzést

Steiner Kristóf Veganuár főzőestje

Elsöprő sikerrel zárult Steiner Kristóf és Nimrod Dagan élő, Mexikóból közvetített főzőestje, melyben nemcsak mesés, növényi alapú ételeket főztek, de a Prove által szervezett Veganuár kihívásra is ösztönözték a nézőket. Aligha számítottak rá, hogy ezután egy nappal egy többéves rekordjuk is megdől.

A december 20-i, másfél órás örömfőzés során Kristóf és Nimrod négy vegán fogást készítettek el élőben: kókuszkrémes tahinit lime-mal és csilivel, csokoládéval ízesített vegán csilis babot, avokádós cézársalátát tortillával és édes-mustáros öntettel;,valamint mogyoróvajjal töltött, csokoládés datolyabonbonokat.

A főzés közben betekintést is engedtek mexikói otthonukba, amelyben a konyha rendkívül ötletesen és egyszerűen lett kialakítva – ezzel is bizonyítva, hogy nem szükséges a vegán ételek elkészítéséhez különleges konyhafelszerelés, csak egy kis kreativitásra és találékonyságra van szükségünk.

Az élő adásban számos történetet meséltek el a veganizmus lényegéről és saját szemléletmódváltásukról, szót ejtettek arról, hogy miért érdemes a Veganuár kihívásban részt venni, de értékes főzési tippekből sem volt hiány, amit a jelenlévők nagyon is értékeltek. A kommentelők közül többen jelezték, hogy Kristóffal és férjével együtt főznek otthonról és az ingyenes kihívásra is fel fognak iratkozni.

Ez a chilis bab még finomabb lett, mint a húsos verzió, amit korábban főztem

– írta egy kommentelő.

4 éve kezdtem el a Veganuárt. Ezt azóta is folytatom

– osztotta meg egy másik hozzászóló.

Egy új rekordot is ünnepelhet Steiner Kristóf és párja: az élő és a későbbi megtekintők összesített száma egy nap alatt átlépte a 30.000 megtekintést, amivel hamar az eddigi legnézettebb, élő adásban közvetített főzővideójuk lett. Kristófék a karantén idején kezdtek el online közvetített főzéseket tartani, amelyek közül több is rendkívül népszerű lett – az eddigi legnézettebb 26.000 főt ért el, ez a nézettségi rekord dőlt meg a napokban, mely jól mutatja a Veganuár kihívás iránti növekvő érdeklődést.

Az élő adás archív felvétele továbbra is elérhető az alábbi linken, így azok is megnézhetik, akik lemaradtak a szerda esti programról.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.