Most olvasott cikk
A TikTok segítségével menekült meg Charlie, a keverék kutya

A TikTok segítségével menekült meg Charlie, a keverék kutya

A kutya egykori gazdája, LK Rennie a TikTok közösségi felületen kérte követőit, hogy segítsenek megmenteni egykori kedvencét, akit az exbarátja leadott az Osceola egyei állatmenhelyen. A „no kill” menhelyekkel ellentétben itt idővel elaltatják a bekerült állatokat, ezért fordult az internet népéhez a hölgy. Szerencsére jól végződött a történet, Charlie már új otthonában élvezi az életet.

Szívmelengető történet bontakozott ki a napokban a TikTok közösségi felületein, ahol LK Rennie (@notlaurenkimberly) a követői segítségét kérte abban, hogy mentsék meg egykori kedvencét. Az 5 éves huskykeveréket, Charlie-t az exbarátja adta le egy menhelyen, mint egy megunt ruhadarabot.

LK Rennie és egykori párja együtt nevelték Charlie-t, ám a kapcsolat nem működött – erre a hölgy bejegyzéseiből lehet következtetni –, Rennie pedig most Arizonában él, ahova a kutyát nem vihette magával. Az állatot párjára bízta, de mint később kiderült, ez nagy hibának bizonyult.

„Charlie az Oscela megyei állatfelügyeletnél van Floridában. Rövid szőrű huskykeverék, ötéves. Nem hozhattam magammal, ezért rá [az exbarátjára] bíztam őt, ami nyilvánvalóan hatalmas hiba volt. Ivartalanított és oltott. Megtérítem az örökbefogadási költségeidet, ha tudod bizonyítani, hogy befogadtad. Ő egy csodás kutya és nem érdemli meg, hogy elpusztuljon, csak azért, mert mi cserben hagytuk” – írja Rennie a TikTok-bejegyzéséhez.

@notlaurenkimberly

Charlie is located at Osceola County Animal Services in St. Cloud Florida. She is a short haired husky mix who is 5 years old. I couldnt bring her with me and i trusted him with her which was obviously a huge mistake. She is spayed and fully vaccinated. I will reimburse you for her adoption fee with proof that you adopted her. Shes an amazing dog and does not deserve to die because we failed her. Her ID is A314353 #fypage #fyp #rescuedogs #dogsinneed #SaveCharlie #shelterdogs

♬ I Remember Everything (feat. Kacey Musgraves) – Zach Bryan

Ezt követően Rennie Charlie mindennapjairól posztolt egy videót, amiben a kutyus bolondozik, és arra kért mindenkit, hogy ossza meg a bejegyzését, az állat ugyanis még mindig a menhelyen tartózkodik.

Szerencsére nem kellett sokáig várni a jó hírre. A témával foglalkozó harmadik videóban Rennie örömtől ragyogó arccal számolt be arról, hogy Charlie megmenekült. Egy Dani nevű hölgy fogadta örökbe. „Ti mind megmentettétek Charlie életét” – mondta boldogan.

Sőt, a történetnek itt még nincs vége. A követőit annyira megindította Charlie megmenekülésének sztorija, hogy azóta folyamatosan azt kérdezgetik Rennie-től, hogyan tudják támogatni a kutyust, hova küldhetnek pénzt az új gazdinak, aki elhozta Charlie-t a floridai menhelyről. A lány megadta követőinek Dani Venmo-elérhetőségét, vagyis feltételezhető, hogy az örökbefogadó csinos anyagi támogatást is kapott a kedves cselekedet mellé.

Hogy milyen lényegi különbségek vannak a „kill” és a „no kill” menhelyek között, arról ebben a cikkben írtunk.

(Green Queen)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.