Most olvasott cikk
Legóból készült kocsival szaladgál a mozgássérült kiskutya

Legóból készült kocsival szaladgál a mozgássérült kiskutya

Gracie a sérült kiskuty LEGO kocsit kapott

Gracie nagy hátránnyal kezdte az életét. Amikor megszületett, a gazdái könyörtelenül meg akartak szabadulni tőle anélkül, hogy még egy esélyt adtak volna neki. Az ok, amiért nem tartották érdemesnek az életre, nem volt más, mint egy születési rendellenesség, aminek következtében a kutyus mellső lábak nélkül jött világra.

Amikor a sérült kutya az állatorvosi rendelőbe került, nem volt szőre a szeme körül és férgek borították a testét. Ezzel együtt a kiskutya nem mondott le az életéről és azok a jószívű emberek sem, akik megmentették őt.

Gracie, a csodás, sérült kiskutya egy 12 éves fiúnak köszönheti, hogy szebb lett az élete.

Gracie-t a Turney család fogadta örökbe, akik egy állatmenhelyet vezetnek. Tapasztaltak voltak abban, mivel jár egy sérült kis állat nevelése, mivel már volt egy mozgássérült kutyájuk, és egy másik, akinek hiányzott az egyik lába.

Graciet megmentette egy 12 éves fiú

A fejtörést csak az okozta a családnak, hogy hogyan tudnának javítani Gracie mozgásán. A gyorsan növekvő kiskutya kinőtte azt a kiskocsit, ami eddig a járását segítette. Új megoldást kellett kifejleszteni.

Szerencsére a 12 éves Dylan a segítségére sietett. Legóból épített egy kiskocsit!

Gracie egy legóból készült kocsit kapott

12 éves Dylan Gracie segítségére sietett

Ez a szerkezet tökéletesnek bizonyult – viszonylag olcsó, és könnyen igazítható a kutya növekedésének üteméhez. Beletelt néhány hétbe, de végül Gracie hozzászokott és megtanulta, hogyan közlekedjen a kocsival.

Egy kis gyakorlás után már könnyedén tudott sétálni és futni is. Amint kicsit nagyobb lett, a kocsija nagyobb kerekeket kapott.

Új kerekeket kapott a kocsijára Gracie

Aztán mikor megnőtt, már egy „felnőtteknek való” kerekes kocsi is megfelelő lett számára. Köszönhetően a gazdáinak, Dylant is beleértve, Gracie kölyökkora óta egészséges és boldog életet él.

Gracie történetét az alábbi videóban is megnézheted:

 

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.