Most olvasott cikk
Vegán parfümöt mutatott be a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown

Vegán parfümöt mutatott be a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown 2019-ben mutatta be vegán, kegyetlenségmentes bőrápoló és sminkmárkáját, amelynek kínálata most egy parfümmel bővült. A terméket Magyarországra is kiszállítják.

Vegán parfümmel rukkolt elő a Stranger Thingsben szereplő Millie Bobby Brown. A színésznő 2019-ben mutatta be saját vegán és kegyetlenségmentes bőrápoló és sminkmárkáját, amely a Florence by Mills nevet kapta. Ennek összes terméke megkapta a PETA-tanúsítványt, teljes mértékben parabén- és szulfátmentesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

A termékcsalád legújabb tagja, a Wildly Me összetevői között szerepel:

  • bergamott,
  • zsálya,
  • ibolya,
  • lila írisz,
  • golgotavirág és
  • levendula is.

A Florence by Mills weboldala alapján négyféle kiszerelésben lehet majd rendelni a parfümöt. Az ára természetesen az üveg méretével változik, 24 és 65 dollár (8550 és 23 ezer forint) között mozog. A Stranger Things és Millie Bobby Brown rajongói örömére a márka termékeit Magyarországra is kiszállítják.

Fiatalabb koromban sosem volt szabad illatot viselnem. 19 évesen viszont végre elkezdtem megtalálni, hogy ki vagyok – ez az illat egész egyszerűen nagyon nőies érzést ad

– nyilatkozta az újdonság kapcsán Millie Bobby Brown a WWD-nek.

A színésznő elmondta, szerette volna, ha a Florence by Mills kínálatában megjelenik egy olyan illat, amely a felnőtté válását reprezentálja. „A több mint két éve készülő Wildly Me elmeséli a történetemet arról, hogy mit jelent a saját utadat választani és bocsánatkérés nélkül, vadul önmagadnak lenni” – jelentette ki. Mindezek után persze nem is kérdés, a termékkel alapvetően a Z generációt célozza a színésznő és csapata.

Csak a parfüm vegán vagy maga Millie Bobby Brown is?

A színésznő annak ellenére, hogy a nevével fémjelzett márka összes terméke vegán, határozottan a mindenevők táborát erősíti. Ha ételről van szó, soha nem mond nemet semmire, árulta el a Women’s Health-nek.

Van mindenesetre a környezetében, aki a vegánság jegyében él. Ő Sadie Sink, szintén a Stranger Things sztárja, aki Max Mayfieldet alakítja a sorozatban, tinikora óta növényi alapú étrendet követ.

(Vegan Food & Living)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.