Most olvasott cikk
Veganuár kezdőlépés

Veganuár kezdőlépés

Vegán életmód

Ingyenes kezdőcsomag

Kattints a linkekre:

A Veganuár arra biztatja a jó embereket, hogy próbálják ki a vegán életmódot legalább 1 hónapig.

A mi javaslatunk az, hogy kezdd el kiiktatni az összes állati eredetű terméket az életedből. Mindegy, hogy milyen tempóban vagy sorrendben, de törekedj erre, és nézd meg, hogy mi fog történni, ha megtetted.

Nagyon fontos tisztáznunk, hogy mi csak információt és támogatást tudunk adni, az elhatározást és az első lépéseket neked kell megtenned.

Minden e-mail tartalmazni fog egy rövid bevezetőt a napi témából, a zöld gombra kattintva pedig elolvashatod a teljes cikket a weboldalunkon.

Segítünk megérteni a vegán étkezést és szemléletmódot, de ehhez biztosan olvasnod kell majd, néha talán sokat. Ez a tudás azonban örökre meg fog maradni és megváltoztathatja az életedet.

A programban való részvétel ingyenes, és az is marad. Ha nem érkezne meg a napi üzenetünk, nézd át a Spam és a Promóciók mappát is. A feliratkozástól számítva 24 óránként fogod kapni az újabb e-maileket.

Őszintén reméljük, hogy hasznosnak találod majd!

Csodás vegán hónapot kíván,
A teljes Prove csapat

16 hozzászólás
 • Sziasztok!

  Kb. december eleje óta, miután olvasta, a “Hogy ne halj meg” c. könyvet, kezdtem el próbálgatni a vegán étkezést. Rengeteg egészségügyi problémám bolt korábban, már nem szeretném, hogy legyen. Vannak még nehézségeim a vegán étkezéssel. A húst már egyáltalán nem kívánom, nem hiányzik, azonban az, hogy mikor, mit főzzek és miből, és azokat honnan szerezzem be, ez nem egyszerű. Ráadásul jó lenne időt is spórolni és nem mondjuk rengeteg időt a konyhában tölteni. Egyenlőre sok időt vesz el, hogy kitaláljam mit főzök, azt honnan szerezzem be. Sportolok így arra is jó lenne odafigyelni, hogy a megfelelő mennyiségű fehérjét bevigyem. Szóval, ezért is jelentkeztem hozzátok.
  Már most látom, hogy nagyon jól döntöttem. Fantasztikus kezdeményezés! Nagyon szimpatikus a 0. nap és a receptek is sokat segítenek. Ezek elérhetőek lesznek a 30. nap letelte után is?

  Köszönöm!

  Szilvia

 • Nagyon izgatottan varom a kezdest. Tidatositom, hogy a sajat tempomban fogom vegigcsinalni, hogy ne stressz kapcsolodjon a programhoz, hanem orom.

 • Nekem már az örömteli hír, hogy ingyenes ennyi sok anyaggal segítetek minket az úton. Hiszen ma már bármilyen tanácsadás pénzbe kerül. Itt meg rengeteg elméleti és gyakorlati tudnivalót láthatunk. Ami minden ember számára fontos kellene, hogy legyen. Mert ez a valóság, nem a becsomagolt, burkolt, az igazságot elrejtő külcsín élelmiszer formájában.
  Én egy ideje már félig meddig jól haladok a vegánság útján, de vannak botlásaim még. Ezért vágok bele újra, mert a tananyag, a napi segítség ilyan, mint egy edző, aki ott áll mellettem és segít. Valamint az újabb és újabb információ csak hasznos lehet.
  Köszönöm azt a sok energiát, amit ebbe fektettek.
  Az állatokért és a Földünkért mindent!

 • IMÁDOM AZ ÁLLATOKAT ÉS EGYÉBKÉNT IS MINDIG TOBB VOLT A ZÖLDSÉG ES GYÜMÖLCS ÁLTALÁBAN ZOLDFELE AZ ETKEZRSEMBEN!!

 • Nagyon szépen köszönöm! Fontos és hiánypótló kezdeményezés. 49 éves vagyok, a fiam kezdte el, igyekszem követni, de ehhez 30 évnyi megszerzett tudást és magabiztos háztartás vezetést adok fel. Nem megy másképp, csak ha megtanulhatom az újat. Köszönöm a támogatást!

  • Sziasztok!
   IRTÓZATOSAN magas a koleszterinszintem,ezért szeretném 1. sorban kipróbálni, hátha segít.
   Köszönöm.

  • Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és a segítséget is abban, hogy hogyan étkezzek hús mentesen!

 • Én gyerekkoromban sem ettem meg a húst (52 éves vagyok)
  Két éve vegán vagyok.

  Kiváncsiságból kapcsolódtam hozzátok. Ér?
  Tanulni mindig lehet.

 • Sokat hallottam róla, érdekes és érdemes kipróbálni. Igaz az átállás nem könnyű, de nem lehetetlen. Kíváncsian várom milyen hatása lesz.

 • Köszönöm a lehetőséget. 🙂 izgatottan és elszántan vágok bele. Húst nem eszem amúgy se,úgy érzem nem fog nehezemre esni ez az életmód, szertném én is növelni e tábor számát, talán segíthetünk is a környezetünknek, állatoknak…ha sokan leszünk nem fog annyi állat szenvedni.

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.