Vegán Raffaello golyók

Ha te is rajongója vagy a kókusznak, de unod már a hagyományos kókuszgolyót, akkor mindenképp ajánljuk az alábbi receptet. A végeredmény egy krémes, lágy, intenzíven kókuszos édesség.

Hozzávalók:

  • 200 g kókuszreszelék
  • 2 csomag vegán vaníliás pudingpor (80 g)
  • 500 ml növényi habtejszín
  • 500 ml növényi tej
  • 80 g cukor

Elkészítés:

  1. A két csomag pudingot főzd meg fél liter növényi tejben a cukorral, majd keverd hozzá a kókuszreszelék felét és várd meg, míg teljesen kihűl.
  2. A hűtött habtejszínt verd habbá és óvatosan forgasd hozzá a kihűlt masszához.
  3. A maradék kókuszreszelék felét is keverd hozzá, majd formázz belőle kis gombócokat.
  4. Végül forgasd bele a golyókat a maradék kókuszreszelékbe.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.