Most olvasott cikk
Vegán démonhústurmixszal állt elő a Diablo IV kiadója

Vegán démonhústurmixszal állt elő a Diablo IV kiadója

Diablo 4 vegán milkshake

A milliónyi démon húsából, véréből és agyából összekotyvasztott démonhústurmix esélyt ad a játékosoknak arra, hogy megízlelhessék a démoni hordák felett aratott győzelmük édes ízét – szó szerint. Mindezt vegán módon elkészítve.

Ki ne gondolt volna már arra, hogy milyen lehet a leigázott démoni hordák szétszaggatott vagy felperzselt tetemeiből diadalittasan lakmározni egy jól sikerült hentelést követően?

A Blizzard játékfejlesztő cég Diablo játéksorozata minden lehetőséget megad – persze csak virtuálisan –, hogy kiélhessük a démonkaszabolási vágyainkat, de a pokolfajzatok húsából készült turmixhoz már elkelt a jó képzelőerő. Legalábbis ezidáig.

A Blizzard érdekes promóciót agyalt ki a Diablo IV – a Diablo franchise legújabb tagja – megjelenése kapcsán. Úgy döntöttek, néhány kiválasztott szerencsés megízlelheti a diadal ízét a limitált kiadású démonhústurmix által. És ami a legmeghökkentőbb az egészben, hogy a turmix 100 százalékban vegán.

Limitált idejű démonshake

Mielőtt bárki nyálelválasztása beindulna, itthonról sajnos nem lehet részt venni a promóciós játékban. Sőt, az Egyesült Államokban is csak néhány város lakosai – New York, Chicago, San Francisco – számára adott a lehetőség, hogy megnyerjék az ínycsiklandóan gusztustalan kreálmányt, amibe jól láthatóan egész nagy – és egyáltalán nem valóságos – agydarabok is kerültek. Elvileg a későbbiekben máshol is elérhető lesz a turmix, de egyelőre semmi sem biztos.

Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen megnyerni az undi turmixok egyikét, csak annyit kellett csinálnia, hogy reagál a hivatalos tweetre, vagy #DemonMeatShake és #DiabloPromo hashtaggel posztol a Diablo hivatalos Twitter-oldalára. Ettől kezdve már Fortuna kezeiben van a versenyző, és tekintettel arra, hogy elég kevés turmixot osztanak ki – a három városban összesen 904 darabot –, nagyon szerencsésnek érezhette magát az, aki megkóstolhatta az italt.

A cég legújabb játéka, a Diablo IV június 6-án jelenik meg. Az események a Diablo III után 30 évvel folytatódnak, alakulásukban pedig az a Lilith – az egyik főgonosz, Mephisto lánya – játszik majd főszerepet, aki Inariusszal közösen létrehozta Sanctuary világát, vagyis azt a Mennyektől és Pokoltól elzárt rejtett világot, ahol a történet játszódik.

(Gamerant)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.