Hozzávalók:

  • 1 bögre zabpehely
  • 1 banán
  • 1,5 bögre növényi tej
  • 1-2 evőkanál tönkölyliszt
  • 3-4 evőkanál chia mag
  • 3-4 evőkanál hántolt kendermag (elhagyható)
  • ½ csomag foszfátmentes sütőpor

Elkészítés:

  1. Összeturmixoljuk az összes hozzávalót, majd lassú tűzön, tapadásmentes serpenyőben mindkét oldalát néhány perc alatt megsütjük. Olaj hozzáadása nélkül is működik. Ha nincs tapadásmentes serpenyőd, fél evőkanál olajat tegyél a palacsinták alá. Általában nem kell mindegyik palacsinta előtt olajozni, elég csak a sütés alatt összesen egyszer-kétszer.

Vegán palacsinta

Melinda
Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.

Írd le a véleményed!