Állatok

Tűzforró vízbe lógatják a disznókat, hogy megégjenek és megfulladjanak – felvétel egy vágóhídról

Újabb rejtett kamerás felvétel került ki egy vágóhídról. Korábban már beszámoltunk hasonló esetekről, például amikor a kismalacok fejét a falhoz verték egy sertéstelepen, vagy amikor a hentesek levágott fejekkel fociztak.

Ezúttal disznók, tehénborjak és bárányok szenvedését sikerült levideóznia egy állatvédő szervezetnek a titokban felszerelt kamerákkal.

A felvételeken az látszik, hogy a munkások a még élő, öntudatuknál lévő disznókat belelógatják a tűzforró vízbe, ami nem csak égési sérüléseket okoz az ártatlan állatoknak, de bele is fulladnak.

Emellett sikertelen kábítást, az állatok dobálását, rugdosását is láthatunk a videón, amit itt tudsz megnézni.

Az Animal Liberation szerint ezek nem egyedi esetek, világszerte megtörténnek bármelyik vágóhídon, fejlett és fejletlen országokban egyaránt.

Mit tehetünk ellene?

Mivel a vágóhidak számára elsődleges a profit, mindenképp a legolcsóbb és legkegyetlenebb módszerekkel ölik meg az állatokat, akik egyébként sem szeretnének meghalni.

A tehenek gondoskodó anyák a borjaik számára, a disznók intelligensebb állatok a kutyáknál, a bárányok pedig igazi emberbarát élőlények.

Ha fogyasztóként úgy döntesz, hogy más termékeket veszel a boltban és étrendet váltasz, segíthetsz megszüntetni az állatkínzást.

A Veganuár egy ingyenes, 30 napos online program, ami segít neked vegánná válni. Recepteket és útmutatókat kapsz, hogy jól csináld az életmódváltást. Kezdd el ide kattintva.

Tetszett ez a cikk? Olvasnál még ilyet? Csatlakozz a több, mint 100 támogatónkhoz, akik már befektettek a minőségi vegán újságírásba.
Prove
A Prove.hu segít, hogy a jó emberek jó döntéseket hozzanak - útmutatók a vegán életmódról, növényi étrendről és az állatjogokról.

4 hozzászólás

  1. Ezek nem normálisak, ez kibaszottul állatkinzás, ezt nem szabad hagyni, jelenteni kell valakinek akik eljárást végeznek ebbe a szánalmas helyen hogy végleg bezárják ezt a nyomorult helyet

Írd le a véleményed!

Szünet.

A Veganuár 2020 lezárult. 
Térj vissza néhány hét múlva, hogy elsőként regisztrálj
a 2021-es kihívásra.