Most olvasott cikk
Tűzforró vízbe lógatják a disznókat, hogy megégjenek és megfulladjanak – felvétel egy vágóhídról

Tűzforró vízbe lógatják a disznókat, hogy megégjenek és megfulladjanak – felvétel egy vágóhídról

DIsznó élve forrázása - vágóhíd

Újabb rejtett kamerás felvétel került ki egy vágóhídról. Korábban már beszámoltunk hasonló esetekről, például amikor a kismalacok fejét a falhoz verték egy sertéstelepen, vagy amikor a hentesek levágott fejekkel fociztak.

Ezúttal disznók, tehénborjak és bárányok szenvedését sikerült levideóznia egy állatvédő szervezetnek a titokban felszerelt kamerákkal.

A felvételeken az látszik, hogy a munkások a még élő, öntudatuknál lévő disznókat belelógatják a tűzforró vízbe, ami nem csak égési sérüléseket okoz az ártatlan állatoknak, de bele is fulladnak.

Emellett sikertelen kábítást, az állatok dobálását, rugdosását is láthatunk a videón, amit itt tudsz megnézni.

Az Animal Liberation szerint ezek nem egyedi esetek, világszerte megtörténnek bármelyik vágóhídon, fejlett és fejletlen országokban egyaránt.

Mit tehetünk ellene?

Mivel a vágóhidak számára elsődleges a profit, mindenképp a legolcsóbb és legkegyetlenebb módszerekkel ölik meg az állatokat, akik egyébként sem szeretnének meghalni.

A tehenek gondoskodó anyák a borjaik számára, a disznók intelligensebb állatok a kutyáknál, a bárányok pedig igazi emberbarát élőlények.

Ha fogyasztóként úgy döntesz, hogy más termékeket veszel a boltban és étrendet váltasz, segíthetsz megszüntetni az állatkínzást.

A Veganuár egy ingyenes, 30 napos online program, ami segít neked vegánná válni. Recepteket és útmutatókat kapsz, hogy jól csináld az életmódváltást. Kezdd el ide kattintva.

4 hozzászólás
  • Hogy veletek is ezt tegyék hogy a jó isten hivjon magához????????????????

  • Ezek nem normálisak, ez kibaszottul állatkinzás, ezt nem szabad hagyni, jelenteni kell valakinek akik eljárást végeznek ebbe a szánalmas helyen hogy végleg bezárják ezt a nyomorult helyet

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.