Most olvasott cikk
Travis Barker nemcsak vegán, de kizárólag vegán bőr ruhákat hord

Travis Barker nemcsak vegán, de kizárólag vegán bőr ruhákat hord

Travis Barker

Ha azt hiszed, hogy a könyörületesség és az állatok tisztelete nem vagány dolog, akkor íme Travis Barker, a rocksztár, aki nemcsak nagyon menő, de vegán is.

A 90-es évek egyik legmeghatározóbb punk-rock bandájának, a Blink-182-nak a dobosa, Travis Barker megjelenése finoman szólva is egyedi. A zenész testét számtalan tetoválás tarkítja, orrában fémkarika díszeleg és sűrűn látható bőr cuccokban, mint minden tisztességes rocksztár.

Aki viszont azt hiszi, hogy Travis állatokból készült göncökben feszít, az nagyot téved. A zenész határozottan kijelentette, hogy akármikor bőrben jelenik meg, az sohasem valódi, mindig kizárólag növényi eredetű műbőrről van csak szó.

Mindig vadászom a vegán bőr cuccokat, imádom őket. Véletlenül sem szeretnék megtéveszteni senkit sem: amikor azt látod, hogy bőrszerkóban vagyok, az mindig vegán. Nagyon, nagyon határozott vagyok ezzel kapcsolatban. Ami azt illeti, ezt különösen szigorúan veszem

nyilatkozta Travis Barker a People magazinnak.

Az egyik legfeltűnőbb darab a rocksztár repertoárjában a vegán Dr. Martens bakancs, amit itthon is bárki megvásárolhat, ha van rá 25.000 forintja.

Travis Barker nemcsak arra figyel, hogy ne hordjon állati bőrből készült holmit, de fontosnak tartja azt is, hogy fenntartható forrásokból származzanak a ruhái. Az utóbbi 15 évben sikerült egy elég komoly, régi pólókból álló gyűjteményt összevásárolnia, de ezek többnyire használt ruhaboltokból származnak.

„Pólókat gyűjtök, már vagy 15 éve, szóval elképesztő kollekciót sikerült összeszednem. Egyszerűen imádok használt dolgokat vásárolni. Sokkal jobbat teszek így a környezetnek is” – fejtette ki Travis.

Nem állt meg a ruháknál, saját kozmetikumai is vannak

A zenész egy 2008-as repülőgép-szerencsétlenséget követően változtatta meg életét. A balesetet Travis csodával határos módon túlélte, de testének 65%-án harmadfokú égési sérüléseket szerzett. A később PTSD-vel és öngyilkos gondolatokkal is küszködő sztár gyógyulásának része volt életmódváltása is.

Testi-lelki jólétet támogató készítményeit a Barker Wellness márkanév alatt lehet megtalálni. Az eddigi cannabis tartalmú tinktúrák és olajok mellett most már bőrápolási kellékek is találhatók a felhozatalban. Természetesen minden készítmény vegán és cruelty free.

Travis befektetőként is segíti a veganizmus ügyét. Befektetője annak a Crossroads Kitchennek, akik nem olyan régen a Strip első, felsőkategóriás vegán éttermét nyitották.

A rocksztár felesége, Kourtney Kardashian Barker is sokat köszönhet férjének, hogy sikerült többnyire növényi alapokon tartania táplálkozását. A páros a közelmúltban partnerséget kötött a Daring Foodsszal, hogy a vegán csirkéjüket népszerűsítsék.

(Veg News)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.