Végre megjelenési dátumot kapott James Cameron új filmje, a The Game Changers, ami szó szerint összezúzza a tévhiteket, miszerint állati eredetű ételeket kell ennünk egy erős és kitartó test eléréshez.

Valójában már bemutatták tavaly és tavalyelőtt néhány filmfesztiválon, illetve több megjelenési dátumot is kapott az elmúlt években, de mivel egyre több sportoló vált növényi étrendre – többek között Lewis Hamilton vagy a Tennessee Titans -, így többször is kibővítették a filmet, aminek persze mi nagyon örülünk.

Új The Game Changers előzetes

Egy új előzetest is kiadtak ma, június 28.-án:

Olyan hírességek és kiemelkedő sportolók szerepelnek benne, mint például Arnold Schwarzenegger, Morgan Mitchell, Lewis Hamilton, Novak Djokovic, Mischa Janiec, Kendrick Farris és még sokan mások. Ám nem csak sportolókat láthatunk a filmben, hiszen orvosok is megszólalnak, többek között Dr. Dean Ornish, Aaron Spitz és Kim Williams.

Az előzetes legelején Arnold Schwarzenegger arról beszél, hogy a reklámok azt hitették el velünk, hogy az “igazi férfi” steaket és húst eszik folyamatosan. Viszont szerinte ez nem a valóság, csak marketing.

Elképesztő teljesítmény növényi étrenddel

A leírás alapján a film központi szála James Wilks felfedezése köré épül. A férfi, aki korábban az amerikai seregben szolgált, ma pedig kormányügynökségeket tanít harctechnikákra, korábban megsérült, ezért 6 hónapig pihennie kellett.

Eközben több, mint 1000 órát töltött azzal, hogy a gyors felépülésről és regenerációról tanuljon. Ekkor jött rá, hogy a ókori római gladiátorok is főleg növényi ételeket ettek, ettől voltak olyan kiváló harcosok, és szeretné megmutatni mindenkinek, hogy erre ma is képes bárki.

Kendrick Farris vegán sportoló
Kendrick Farris, vegán súlyemelő a 2016-os olimpián.

Az előzetes alapján a filmben megszólal Kendrick Farris súlyemelő, aki részt vett a 2016-os olimpián és többszörös amerikai rekordtartó, valamint Dotsie Bausch, nyolcszoros amerikai kerékpáros bajnok, aki így nyilatkozott az életmódváltásról:

Amikor belevágtam, nem voltam benne biztos, hogy túlélem. De valójában olyan lettem, mint egy gép.

A további szereplőket a fenti előzetesben, illetve a film hivatalos oldalán láthatod.

Vajon a The Game Changers meg tudja változtatni a húsról alkotott képünket? Szeptember 16.-án kiderül.

Oszd meg - 1 kattintás!
Prove.hu
Raul

Raul

Alapító
Hiszem, hogy Magyarországot néhány éven belül a világ egyik legtudatosabb, legnyitottabb országává tudjuk tenni, ahol könnyű a környezet megóvása, hősies az állatok megmentése, fontos az egészségünk fenntartása, nyitott a társadalmunk és mindennapos az összefogás.

Írd le a véleményed!