Most olvasott cikk
Tabitha Brown vegán éttermet nyit Los Angelesben

Tabitha Brown vegán éttermet nyit Los Angelesben

Tabitha Brown vegán influenszer és Kale My Name vegán étterem ételei

Kalifornia államban, Los Angeles Encino városrészében nyit éttermet Tabitha Brown vegán influenszer, színésznő, a TikTok és más közösségi oldalak egyik legfelkapottabb sztárja.

Tabitha Brown neve Magyarországon talán nem sok embernek cseng ismerősen, de az Egyesült Államokban szinte mindenki ismeri az online térben híressé vált színésznő és influenszer nevét. Az Instagram-on és a TikTok-on is több millió követővel rendelkező Tabitha 2017- ben vált ismertté, miután autójában ülve áradozott egy Whole Foodsban vásárolt vegán szendvicsről.

A kellemesen érdes, délies hanghordozásáról és pozitív kisugárzásáról ismert Tabitha a videó népszerűségét követően a Whole Foods márkanagykövete lett, de igazán népszerűvé azután vált, hogy 2020-ban regisztrált a TikTok-ra.

A színésznő a The Chi című sorozat 4. évadának forgatása közben tért be többször a chicagói Kale My Name vegán étterembe, és annyira beleszeretett, hogy úgy döntött, szó szerint haza viszi Los Angelesbe. Nemanja Nekac Golubović, a chicagói étterem tulajdonosa szerint Tabitha kedvenc fogása a jackfruit lox.

„Sokszor álmodott róla [a jackfruit lox-ról], ezzel a gondolattal ébredt, de nem akart mindig elmenni Chicagóig, amikor megkívánta. Így hát elvitte az éttermet magához.”

– mondja a montenegrói születésű Golubović, aki számos helyen megfordult a világban, mielőtt az USA-ba emigrált.

Állítása szerint ezek az élményei inspirálták a Kale My Name étterem változatos és vegyes kínálatát. „Mielőtt Amerikába érkeztem volna sok országot meglátogattam. Imádtam az ételeiket. Miután vegán lettem, elhatároztam, hogy nyitok egy éttermet, ahol a világ minden tájáról érkező tradicionális fogásokat veganizálhatom.”

Tabitha Brown vegán étterme

 

Tabitha 2017-ben váltott növényi étrendre egészségügyi problémái miatt. Los Angelesben nyíló étterme a legújabb vegán üzleti kalandja. Nem olyan régen a New York Times bestseller szerzője lett, de egy szakácskönyv kiadásán is dolgozik.

Emellett a fűszereket gyártó McCormick céggel is társult, hogy saját fűszerkeveréket dobjon piacra, melyben leginkább a karibi térség ízvilága köszön vissza olyan hozzávalókkal, mint a mangó, ananász, gyömbér és fokhagyma.

Jelenleg Ellen DeGeneres saját hálózatán vezeti All Love című beszélgetős műsorát, amelyben számos különböző témát érint, mint például a vegán főzés, az öngondoskodás vagy a közösségi média.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.