Most olvasott cikk
Smoothie-N-Go: magyar vegán termék hódít a Kickstarteren

Smoothie-N-Go: magyar vegán termék hódít a Kickstarteren

Smoothie-N-Go magyar vegán termék

Óriási a kereslet smoothie italporra, ami ráadásul vegán is. A Smoothie-N-Go a Kickstarteren kért pénzt a projektre, és máris több millió forintot gyűjtöttek össze.

A Smoothie-N-Go segítségével turmixgép nélkül készíthetsz smoothie-kat, kevesebb, mint 30 másodperc alatt. Az elkészült italt nem kell hűtőben tárolni, és évekig megőrzi kiváló minőségét.

Persze felmerülhet a kérdés: miféle tartósítószerek és kemikáliák vannak abban, hogy ilyen sokáig bírja?

A válasz meglepő: semmi mesterséges.

A termék 100% természetes, friss gyümölcsökből készül, a trükk pedig abban rejlik, hogy a NASA által kifejlesztett “freeze-drying” technológiát alkalmazzák, ami által a termék megőrzi színét, ízét és a vitamintartalmának 95%-át is.

Tari Péter és Szalavics Ádám, a termék létrehozói szerint nagyon ügyelni kell a gyártó kiválasztására, ugyanis néhol savanykásabbak az ízek.

Az viszont jó jel, hogy két további üzlettársuk már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a freeze-drying technológiával kapcsolatban, így minden sínen van jelenleg.

Ezáltal pontosan meg tudják határozni, melyik országból a legoptimálisabb beszerezni a gyümölcsöket, hogy azok maguktól megérjenek, és minél természetesebb legyen az ízük.

Jelenleg a világ minden részére szállítanak a kampány ideje alatt, de később Amerikára és Kanadára szeretnének célozni.

Smoothie pillanatok alatt, gép nélkül

A termékről készült videójukban azt állítják, hogy mindenféle előkészület nélkül, akár másodpercek alatt képes bárki smoothie-t csinálni.

Csak víz, tej (növényi tej is alkalmas) és a Smoothie-N-Go por kell hozzá. Összeöntjük őket, felrázzuk és kész is a finomság.

Néhány nap alatt több, mint 110 adakozó támogatta az ötletet, így most $6.000 felett járnak, további $4.000 kell, hogy garantáltan megvalósuljon a projekt.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.