Most olvasott cikk
Meghalt a The Walking Dead imádott sztárkutyája, Seven

Meghalt a The Walking Dead imádott sztárkutyája, Seven

Kutya a Walking Dead című sorozatban, ahogy a forgatáson a távolba néz

A Seven névre hallgató kutya az AMC nagy sikerű The Walking Dead című sorozatában tűnt fel a kilencedik évadban a Daryl Dixont alakító Norman Reedus állandó társaként. Seven a sorozatban a rajongók nagy megkönnyebbülésére nem esett áldozatul az élőholtak támadásainak, a valóságban viszont már nincs közöttünk. Reedus online búcsúzott sorozatbéli társától.

Talán nincs is nagyobb felháborodást keltő fordulat, mint amikor egy állat esik áldozatul a filmvásznon. Még a legszeretettebb főszereplők halálát is meg lehet bocsátani idővel, de ha valamelyik szeretett kedvenc esik a mű íróinak áldozatául, az a tüske szinte örökre a néző körme alá szorul.

A rajongók nagy örömére a The Walking Dead írói nem sokkolták őket azzal, hogy a sorozat utolsó évadaiban szereplő kutyából áldozatot csináljanak. Seven – aki a sorozatban a nem túl kreatív „Kutya” nevet kapta – a sorozat végéig a stáb tagja maradt. A közönségkedvenc Daryl Dixon (Norman Reedus) társát alakító belga juhász június 13-án elhunyt – számolt be a szomorú hírről a Variety.

Hiányozni fogsz, Seven. Te voltál a legjobb tévés partner

– írta Reedus a hír kapcsán.

A színész mellett a The Walking Dead sorozat több szereplője is megemlékezett a kutyáról az online felületeken, többek között a Carolt alakító Melissa McBride és a Negant játszó Jeffrey Dean Morgan is.

Éppen tegnap vettünk fel egy olyan jelenetet, ami végül teljesen máshogy alakult, mint ahogy elterveztük. A kutya egyszerűen máshogy akarta, és a végeredmény sokkal jobb lett, mint amit eredetileg akartunk. Lehet, hogy ő fogja rendezni a sorozatot. Nagyszerű! Imádom! És ő is imád engem!

– nyilatkozta Reedus még 2018-ban a ComicBook.com weboldalnak.

A négylábú színész 25 epizódban szerepelt a The Walking Dead sorozatban, és habár a való életben már nem fog megjelenni többet a filmvásznon, a nézők bármikor visszanézhetik kedvenc részeiket a mindig magányos Daryl Dixonnal és félelmet nem ismerő bundás bajtársával, aki sohasem rettent vissza egy jó kis zombiharapdálástól.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.