Változó világ

Egy Update-üzlet szerződést bontott Schobert Norbival, mostantól vegán termékeket árulnak

mammut

Schobert Norbi nemrég egy botrányos nyilatkozatot tett, amiben azt állítja, hogy azért mennek tönkre a házasságok, mert a szülés után a nők nem fogynak le, és emiatt a férfiak már nem tartják vonzónak a párjukat. Ezzel valószínűleg a ketogén termékeit akarta népszerűsíteni, de tulajdonképpen az egész ország megutálta.

Hírességek és nagyvállalatok sorra adtak ki poénos vagy elgondolkodtató közleményeket és reakcióvideókat. Sokan elmondták véleményüket, hogy mennyire felháborító ez a kijelentés, hiszen a kapcsolatok jóval komplexebbek egy-egy ilyen külső tényezőnél.

Most egy fővárosi Update-üzlet döntött úgy, hogy szerződést bontanak Schoberttel, mert nem tudnak kiállni amellett, amit képvisel. Hozzátették, a termékekkel nincs bajuk, talán segíthetnek is a fogyásban, de a szemléletmód, amit az Update brand tulajdonosa hirdet, számukra nem elfogadható, és emiatt őket is támadják az emberek.

Facebook bejegyzésükben nem csak kiállnak a nők mellett, de bejelentették azt is, hogy mostantól vegán termékeket fognak árulni. A profilkép csere már megtörtént, ami alapján “Green Life Vegan Bakery” lesz a bolt új neve. Biztosan jót fog tenni az üzletnek, hogy vegán termékekre váltanak, ugyanis egy gyorsan növekvő és megállíthatatlanul fejlődő piacról van szó.

Kedves Vásárlóink! Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt…

Posted by Green Life – Update LOW CARB Mammut on Sunday, January 26, 2020

Tetszett ez a cikk? Olvasnál még ilyet? Csatlakozz a több, mint 100 támogatónkhoz, akik már befektettek a minőségi vegán újságírásba.
Prove
A Prove.hu segít, hogy a jó emberek jó döntéseket hozzanak - útmutatók a vegán életmódról, növényi étrendről és az állatjogokról.

1 hozzászólás

  1. Szerintem egy jó lecsót semmi nem überel. Ennek ellenére tényleg sohasem néztem az összetételét semminek, amiről azt gondoltam, hogy növényi.
    Köszönöm.

Írd le a véleményed!

Szünet.

A Veganuár 2020 lezárult. 
Térj vissza néhány hét múlva, hogy elsőként regisztrálj
a 2021-es kihívásra.