A chorizo piláf egy igazán friss, mediterrán fogás, aminek egyik fő összetevője a chorizo, ami…
Ha adnál egy kis csavart a megszokott paradicsomlevesnek, akkor a legjobb döntés ez a mediterrán…
Kevés rosszabb dolog van a kiszáradt péksüteményeknél, amelyeket munkából hazafelé, zárás előtt pár perccel kapsz…
A pitáról sokan gondolják, hogy bonyolult elkészíteni, ezért inkább maradnak a bolti verziónál. Pedig a…
A borsókrémleves elkészítése azért egyszerű, mert nem igényel felügyeletet és mellette párhuzamosan haladhatsz más főzési…
Ha eddig azt gondoltad, tojás nélkül nem lehet jó macaroont készíteni, akkor ez a recept…
Miért akarnak a vegánok húshoz hasonlító ételeket enni? Mert bizony megvannak azok a tradicionális ízek…
A burgonyasaláta az év bármely időszakában ideális fogás lehet. Rengeteg változata létezik, mi most egy…
A vegán majonéz elkészítése során a tojást többféleképpen lehet pótolni. Létezik szójatejes változat, de mi…
A harira egy gazdag paradicsomos leves csicseriborsóval és lencsével, amit gyömbérrel, borssal, fahéjjal és friss…
Néha mindenkinek igénye van egy kis egészségtelen zsírbombára, főleg a hideg beköszöntével. Alkalmanként engedhetünk ennek…
A chana csicseriborsót jelent, a masala pedig a fűszeres mártásra utal. Ez az indiai curry-s…
A chia fresca egy mexikói eredetű ital, ami igazán frissítő és hidratáló. Ráadásul gyorsan elkészíthető…
A fahéjas csigát számos módon készítik a világ különböző részein, mi most egy amerikai változatot…
Bár Európában még csak most ismerkedünk a quinoával, a dél-amerikai népeknek régóta ez az álgabona…
Mi sem jobb a vasárnapi, ráérős délelőttökön, mint egy fenséges kései reggeli. Ezt az angolok…
Az ezogelin çorbası a török konyha egyik legnépszerűbb levese, fő összetevői a vörös lencse, a…
A szilveszterhez hozzátartozik a virslis kifli, és erről hál’ istennek vegánként sem kell lemondanod. Ráadásul…