Bár a rossz idő már beköszöntött, még nem kell búcsút inteni a paradicsom- és paprikaszezonnak.…
Ez az édesburgonya curry egy igazán sokoldalú és egyszerűen elkészíthető étel, amely a dél-ázsiai ízek…
A málnaszezon május végétől egészen kora őszig tart. Ha krémes, könnyed és frissítő desszertre vágysz,…
A gochujang szósszal, vagyis fermentált chilipasztával készült csípős koreai tészta az utóbbi időben híresült el…
Ha kifogytál otthon a grill fűszerkeverékből, könnyedén készíthetsz házilag is. Néhány perc alatt kész, többféle…
Minden régiónak megvan a saját töltött tésztaféléje: ilyen a balkán burek is, aminek sokféle tölteléke…
A jambalaya eredetileg se nem vegán, se nem tészta – így a cím után nem…
Ha szereted a citromos desszerteket, ezt a tojásmentes citromkrémet imádni fogod! A lemon curd tökéletes…
A vegán húsleves, bár önmagában oximoronnak hangzik, mégis lehetséges. Az ízéért egy olyan összetevő felel,…
Ez a meggyes pite nem az, amit a sarki pékségben megszoktál. Tésztája vékonyabb és kevésbé…
A meleg időben, ha épp nincs kedve főzni az embernek, akkor előkerülnek a szendvicsötletek. Nem…
Ami az olaszoknál a pizza, az a magyaroknál a krumplis tésztából készült kenyérlángos, más néven…
Nyáron a legutolsó dolog, amihez az embernek kedve van, az a forró tűzhely feletti ácsorgás.…
A legegyszerűbb ételek gyakran a legfinomabbak, és az olasz bruschetta tökéletes példája ennek a bölcsességnek.…
Az eperszezon lassan véget ér, de a szemfülesek még épp megkaparinthatják a boltban az utolsó…
A tiramisu számtalan variációja közül most egy friss, nyári változatot mutatunk: a klasszikus, kávés ízesítés…
Ez a karalábé-krémleves az egyik legegyszerűbb étel, amit elkészíthetsz vacsorára, ha épp ötlet híján vagy.…
A spenótos gnocchi egy igazi komfortétel, ami mindössze húsz perc alatt elkészül. Ez a gyors…
A meleg beköszöntével elhoztunk hét nyárköszöntő vegán receptet, amik szezonális zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készülnek.…
Ha eddig azt hitted, a lekvárfőzés a gyakorlott szakácsok rezortja, jó hírünk van. Ezzel a…