Láthatóan nagy egyetértés van a nemzetek között abban, hogy fahéjas cukorba forgatva minden finomabb: nálunk…
A chiamag az elmúlt évtized superfoodja: ez a Mexikóból eredeztethető kis magocska tele van esszenciális…
A töltött gombafej a rántott gomba kevésbé unalmas unokatestvére: krémesebb, fűszeresebb és egyszerűen ízesebb, főleg,…
A morzsasüti az egyik legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető desszert, ráadásul csak olyan hozzávalók kellenek hozzá,…
A vadas mártás az egyik legízletesebb szószunk, és nem a hús miatt: az aromás, sült…
A quesadilla a mexikói konyha melegszendvicse, csak sokkal menőbb annál: tortillalapot használnak hozzá, amit vagy…
Jó hírünk van: a boltban kapható leveles tészták legtöbbször tisztán növényi alapanyagból készülnek (persze vásárlás…
Az eredeti sajtos makaróni, ami gyakorlatilag zsíros sajtból, vajból és tésztából áll, nem tartozik a…
A bableves az egyik olyan étel, ami nem csak a gyomrunkat melegíti át egy hideg…
A chili sin carne szó szerint azt jelenti: chili hús nélkül. Nem teljesen egyértelmű, hogy…
Ennek a tésztának százféle verziója elkészülhet: az alapötlet az olasz konyha két klasszikusának fúziójával jött…
A legtöbb kezdő vegán számára az egyik legmeglepőbb felfedezés az, hogy a legtöbb bolti leveles…
Nem a legkönnyedebb napindító, de néha belefér: a bundáskenyér igazi magyar reggeli, amelynek most a…
A megtekinteni kívánt oldal egyesek számára kifogásolható lehet, és 18 év alatt nem ajánlott.
Biztosan tovább akarsz lépni?
Szűrők