Állatok

Puskás Peti és az állatvédők illegális szaporítótelepről mentettek ki kutyákat

Puskás peti kutyákat mentett a szaporítóteleprőlPuskás Peti - apuskaspeti / Facebook

Március 7.-én, hétfő dél körül csaptak le közösen az állatvédő szervezetek egy illegális szaporítótelepre. Az állatmentésen részt vett Puskás Peti is, aki könnyekkel küszködve mutatta be a valóságot a szaporítók sötét oldaláról.

Az első videóból azt láthatjuk, hogy rendkívül kicsi és koszos boxokban voltak tartva a kutyák, akik óriási, szívszorító szemekkel figyelték, hogy mi is fog történni velük.

A terület tele volt szeméttel és kacatokkal, és a videó készítésekor éppen 80 kutyát menekítettek ki egy másik, hátsó kertrészből.

Az első videót a cikk írásának pillanatában már több, mint 130.000-en látták, ráadásul egy nagyon fontos üzenettel: ne vásároljunk szaporítótól – ha szeretnénk boldoggá tenni egy állat életét, fogadjunk inkább örökbe!

Kutyamentés szaporítótól… Állatmentő Sereg PCAS Állatmentés Noé Állatotthon Alapítvány Csivava Fajtamentő Egyesület Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Nyírbátori Állatmentő Alapítvány Vahur Állatvédő Egyesület Ajka Eszkuláp Állatvédő Egyesület Szamóca Állatorvosi Szakrendelő Rex kutyaotthon alapítvány Westie Rescue Hungary

Posted by Puskás Peti – apuskaspeti on Monday, April 8, 2019

Több tucat megmentett kutya

Később egy második, immár élő videóval is jelentkezett Puskás Peti, ahol részletesebben is megmutatta, hogyan mentenek meg további 40-50 kutyát egy másik helyszínről.

Ismét hangoztatja, hogy aki nem örökbe fogad, hanem szaporítótól vásárol, az ilyen szörnyűségeket támogat, ami a videókban is látható.

Ez is érdekelhet ➡  Kaliforniában már csak menhelyi állatokat árulhatnak az állatkereskedések

A szaporítók ráadásul nem szakemberek, csak a profit érdekli őket, az állatok jólléte egyáltalán nem.

„Azért is jöttem ki erre a terepre, hogy ezeknek a fantasztikus embereknek, akik éppen mentik a kutyákat, tudjam segíteni a munkájukat azzal, hogy bemutatom nektek, hogy a hazai állat- és kutyakereskedelem mögött mennyi kegyetlenség és embertelenség áll.”

Posted by Puskás Peti – apuskaspeti on Monday, April 8, 2019

 

Az akcióban az alábbi szervezetek vettek részt:

Győzelem az állatoknak és az állatvédőknek

Nem sűrűn hallani ilyen jó hírről, de itt tényleg happy end lett a vége: az állatokat kimenekítették, a szaporítót pedig remélhetőleg végleg leállítják.

7-8 órával az akció után, a nyíltan vegán szemléletű Puskás Peti az alábbi képeket posztolta a Facebook oldalára:

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett az akcióban, és köszönjük Puskás Peti, hogy leleplezted az embertelen szaporítókat!


 

Prove.hu
Raul

Raul

Alapító
Hiszem, hogy Magyarországot néhány éven belül a világ egyik legtudatosabb, legnyitottabb országává tudjuk tenni, ahol könnyű a környezet megóvása, hősies az állatok megmentése, fontos az egészségünk fenntartása, nyitott a társadalmunk és mindennapos az összefogás.

Írd le a véleményed!

Mindjárt kész vagy!

Ide fogjuk küldeni a napi útmutatókat, ezért kérlek pontos adatokat adj meg.