Most olvasott cikk
Pamela Anderson vegán főzőműsorral tér vissza a képernyőre

Pamela Anderson vegán főzőműsorral tér vissza a képernyőre

Az egyik legismertebb állatjogi aktivista, Pamela Anderson jövőre műsorvezetőként népszerűsíti majd a szenvedéstől mentes konyhaművészetet.

Az 55 éves kanadai-amerikai színésznő és modell jövőre saját főzőműsorral jelentkezik Pamela’s Cooking with Love (Szívből főzni Pamelával) címen. A műsor a Food Network Canada megrendelésére készül.

A tervek szerint a neves médiaszemélyiség a saját, Vancouver-szigeten lévő otthonában készít majd növényi alapú fogásokat családjának és barátainak a vendégül hívott séfek közreműködésével. Az évad előreláthatóan nyolc darab egyórás adást tartalmaz majd.

A Corus Studios és én lefektettük a jó szándékon alapuló közös célokat. Ez egy tanulási folyamat volt, és biztos vagyok benne, hogy együttműködő partner lesznek abban, hogy képernyőre varázsolják a valódi elképzeléseimet

nyilatkozta Pamela.

Az állatjogi aktivistának nem ez lesz az első műsorvezetői élménye. Tavaly startolt el Pamela’s Garden of Eden (Pamela Édenkertje) nevű házfelújító műsora a HGTV Canada csatornán. Ebben a műsorban Pamela Anderson egykori, Vancouver-szigeti családi birtokának felújítási munkálatait követhetik végig a nézők.

A műsor egyelőre olyan sikeres, hogy már biztosan lesz második évada is.

Nem csak férfimagazinok címlapján pózolt

A sokak emlékezetében csak Playboy-nyusziként élő színésznő az utóbbi időben kifejezetten sokat szerepel a médiában. Egyre többször téma, milyen módon bánt vele a közvélemény még a 90-es években.

A Netflixen nemrég megjelent dokumentumfilmben (Pamela, a love story) saját szavaival mesél életútjáról, a Tomme-Lee-vel való kapcsolatáról és a hírhedtté vált szexvideóról, ami hozzájárulása nélkül került ki a világhálóra, később pedig a Hulun futó Pam and Tommy alapjául szolgált, amihez szintén nem járult hozzá.

Életrajzi kötete (Love, Pamela) is nemrég jelent meg, ezt könyvbemutató-turnéval népszerűsíti jelenleg.

A testi adottságairól közismert platinaszőke modellről viszont kevesen tudják, hogy évtizedek óta az állatjogi mozgalom élvonalában harcol és a mindennapi életvitelünk hangtalan áldozatainak hangjaként igyekszik megteremteni egy könyörületesebb, kegyetlenségtől mentes világot.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogy a sokak fantáziáját megragadó idomok mellett milyen elvitathatatlan érdemekkel rendelkezik a színésznő az állatok jogaiért végzett munkáját tekintve.

A cikkből többek között kiderül, hogy milyen régre nyúlik vissza a PETA szervezettel való együttműködése, vagy hogy milyen módon sikerült elérnie Putyinnál, hogy tiltsa be a fókákból készült termékek oroszországi importját, amibe az orosz diktátor bele is egyezett.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.