Most olvasott cikk
Olvasottsági rekordot döntött a Prove.hu februárban

Olvasottsági rekordot döntött a Prove.hu februárban

Prove.hu kiemelt foto

2023. március 6. — Rekordot döntött a Prove.hu vegán magazin olvasottsága februárban. Írásaink több mint 260 ezer oldalletöltést értek el, melyek között vegán hírek, tartalmas interjúk és hasznos útmutatók egyaránt megjelentek az év második hónapjában.

A Prove azzal a céllal indult 2018. november elsején, a 24. Vegán Világnapon, hogy mindenki számára elérhető, magyar nyelvű, részletes információkat szolgáltasson a veganizmusról, a növényi étrendről, a fenntarthatóságról, valamint beszámoljon a témákkal kapcsolatos globális hírekről.

A portál fejlődése nem volt mindig kiegyensúlyozott: non-profit jellegéből adódóan több megoldással is próbálkoztunk, hogy hosszú távú növekedést és anyagi biztonságot érjünk el, ami az utóbbi években, és különösen 2022 óta stabil pályára állt. A mára 13 fősre duzzadt szervezet aktívan dolgozik a növényi étrend és veganizmus széles körű megismertetésén, mindezt objektív szemüvegen keresztül, betartva az újságírói normákat.

Tudatos olvasótábor

Munkánkat nemcsak egyre több mikroadománnyal hálálják meg olvasóink, hanem értékes figyelmükkel is: januárban és februárban is stabilan átléptük a 200.000 oldalletöltést – az év első hónapjában 245 ezer, februárban már 263 ezer alkalommal nyitották meg cikkeinket. Lapunkat Magyarországon túl Németországból, Ausztriából, Romániából és az Egyesült Államokból követik a legtöbben. Magyar városok tekintetében Budapest, Debrecen, Pécs és Szeged szerepelnek kiemelkedő helyen.

Elsődleges olvasóink a 35-54 közötti, nagyvárosi, közép-és felsőfokú végzettségű nők, akik érdeklődési köreiket tekintve tudatos hírfogyasztók és nyitottak a növényi alapú táplálkozás, az állatvédelem, a fenntarthatóság, a zöld életmód és a szórakoztató, könnyed tartalmak iránt.

Annak érdekében, hogy továbbra is magas minőségű munkát tudjunk végezni, olvasóink támogatására van szükségünk. Ha teheted, szállj be az alábbi linken a finanszírozásunkba, és élvezd továbbra is a reklámmentes olvasási élményt.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.