Most olvasott cikk
Miley Cyrus megmutatta a világnak, hogy milyen mesés is a vegán divat

Miley Cyrus megmutatta a világnak, hogy milyen mesés is a vegán divat

Miley Cyrus vegán divat

Az ikonikus vegán, Miley Cyrus újra és újra bebizonyítja, hogy igenis lehet egyszerre szeretni a divatot és együttérzést mutatni az állatok iránt – anélkül, hogy az a stílusa rovására menne.

Mutatunk 5 alkalmat, amikor lencsevégre kapták 100% vegán szettben.

1. Szénfekete bőr

 

Miley a 2018 decemberében Mark Ronsonnal kiadott „Nothing Breaks Like a Heart” című dalának londoni eseményén jelent meg ezekben a ruhákban.

A sztár egy teljesen fekete színösszeállítású vegán szőrme- és bőrszettet választott a londoni turnéjához.

Miley egy miniszoknyát, amit a Vogue „előrelátó” címkével illetett, egy Chanel márkájú kézitáskát – ez a luxus divatmárka nemrégiben tért át az etikus divat irányába – és Stella McCartney által tervezett magassarkú csizmát vette fel kiegészítőnek.

A szenvedélyes celebet nemrég egy régies stílusú Vivienne Westwood műszőrme kabátban és egy Casadei márkájú vegán bőrből készült cowboycsizmában is látták, miközben rajongóival fotózkodott.

A Vogue magazin így írt a sztárról:

„Miley előrelátó összeállításai többek, mint egy jól elkapott celebpillanat. Ezek egy kis betekintést adnak arra vonatkozóan, hogyan fogunk mindannyian öltözni a közeljövőben.”

2. A Met-gálán

@mileycyrus Instagram

Miley különleges kinézetét Stella McCartney vegán divattervező fekete, alacsony derékkivágású nyakpántos ruhája adta az idei Met-gálán.

A vörös szőnyegen készített interjú során a Vogue-nak elmondta:

„Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek, úgy gondolom ez az esemény mindenkinek mást jelent, nekem személy szerint azt, hogy egy üzenetet közvetítsek ezáltal a veganizmusról és megmutathassam: nem kell, hogy a szenvedés része legyen a divatnak.”

3. Együttműködés a Converse-el


A vegánbarát és fenntartható divat iránti támogatását kifejezvén a Converse nevű híres, lábbeliket készítő márkával hozott össze egy közös munkát, hogy olyan vegán cipőket és ruházatot adjon ki, melyeket az énekesnő egészen a cipőfűzőkig saját maga tervezett.

A Converse nyilatkozata szerint:

“A ’Converse x Miley Cyrus’ az egyéniség és a merészség ünnepe, hogy ne félj kitűnni a tömegből.”

4. Megfizethető vegán divat


Miközben az év elején Ausztráliában vásárolt, Miley teljesen átlagos kinézetét a Veganni márkájú vegán kézitáskája adta, melynek ára 100 dollár alatti, valamint ez a márka a fenntarthatóságot és környezetvédelmet is hirdeti.

5. A Cosmopolitan fotózás

Múlt évben Cyrus a Cosmopolitan címlapfotózásán ezt a csodaszép rózsaszín, szatén szövésű Mary-Jane magassarkút viselte a kegyetlenségmentes márkától, a Beyond-Skintől.

@mileycyrus Instagram
@beyondskin Instagram

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.