Most olvasott cikk
Megverték és ostorral csapkodták a vegán aktivistákat az argentin cowboyok (videó)

Megverték és ostorral csapkodták a vegán aktivistákat az argentin cowboyok (videó)

Egy hónappal ezelőtt 40 vegán aktivista ismét megzavart egy argentin rodeóversenyt, hogy véget vessenek az állatkínzásnak és az állatok felesleges kihasználásának.

A videón az látszik, hogy az agresszív cowboyok és nézők megdobálják, megverik, lóhátról ostorral csapkodják és kirángatják a vegánokat a területről, akik egyébként semmilyen fizikai erőszakot nem alkalmaztak, ahogy eddig sem tették.

https://www.youtube.com/watch?v=cR3v35J0K_c

Állandó erőszak a vegánok ellen

Nem ez az első eset, hogy a vegánokra támadnak, amiért megvédik az állatokat. Nemrég bátor vegán aktivisták 16 nyulat mentettek ki egy spanyolországi állatkínzó tenyésztőtől. A gazda már a nyúlmentés ideje alatt is erőszakos volt és rátámadt a vegánokra, illetve az egyik nyulat kivette az állatmentők kezéből, majd földhöz vágta.

A rendőrség kiérkezésekor megkérték az aktivistákat, hogy hagyják el a területet, amit meg is tettek. Később az autópályán haladva több farmer is üldözni kezdte a vegánokat, állítólag 1 órán keresztül.

Mikor zsákutcába szorították őket, az ablakot kezdték el verni, fenyegették őket a rendőrség kiérkezéséig. Hiába kértek védelmet a vegánok a hatóságoktól, mindössze annyit mondtak nekik, hogy nem lesz gond, haza tudnak menni biztonságban.

A rendőrség távozása után 10 perccel viszont az egyik farmer ismét a vegánok után ment, majd éles lőfegyverrel meglőtte az autójuk ablakát, ami egy nőt több helyen is megsebesített. Könnyebb sérülésekkel megúszták, illetve a kimentett állatok is jól vannak, de felmerülés a kérdés, ha emberekkel így bánnak, vajon mit tesznek titokban az állatokkal?

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.