Most olvasott cikk
Megújult a Prove!

Megújult a Prove!

Örömmel mutatjuk be a felfrissített oldalunkat, melynek az átláthatóság, az oldalon belüli gyors keresés, vadonatúj rovatok és a letisztultság adja az alappilléreit.

Annak érdekében, hogy Magyarország egyetlen vegán magazinjaként új közösségekhez juttassuk el a veganizmusról, a növényi étrendről és a klímaváltozásról szóló írásainkat, szükségünk volt egy olyan külsőre, mely a cikkeink tartalmi oldalát is tükrözik: az évek során folyamatosan bevezettünk olyan tartalmi alapelveket, amik garantálják, hogy minden publikációnkkal segítsünk az olvasóinknak megérteni a problémák gyökerét, hogy a megfelelő helyen kezdjük el befoltozni világunk hibáit.

A kezdetektől fogva kendőzetlenül számoltunk be az emberiség jó és rossz oldaláról egyaránt, véleményrovatunkban ütős címekkel érkeztek szókimondó vagy megdöbbentő cikkek, amik párbeszédet indítottak a közösségi oldalakon.

Csapatunkhoz idővel csatlakozott frissen diplomázott környezetgazdász, naprakész dietetikus és tapasztalt újságíró is, és nem titkolt célunk, hogy hatást váltsunk ki a társadalomban, a világot ugyanis kizárólag hiteles, tény-alapú tudással lehet jó irányba terelni. Egy csipetnyi empátiával fűszerezve.

A legfontosabb külső és belső változásaink:

  • Mától nyilvánosan elérhető a szerkesztőségünk etikai kódexe.
  • Mostantól együttműködünk olyan cégekkel, akik vegán terméket vagy szolgáltatást kínálnak. Összehozzuk a nyitott vásárlókat az etikusan működő cégekkel. A megfelelő megjelenésről a márkabiztonsági alapelveink gondoskodnak.
  • A fejlécen mostantól könnyen elérhetőek a rovatok és az alrovatok a hamburgermenün belül, valamint gyorsabb és részletesebb keresést biztosít több száz cikkünkből az új kereső: ehhez a nagyítóra kell kattintani.
  • A cikkek új megjelenése, többek között a betűtípusok, a linkek színei, az olvasásra ajánlott hasonló cikkek, a jó minőségű fotók, a Disqus alapú hozzászólási lehetőség és a források láthatóbb feltüntetése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy érdekes olvasmányok és tanulságos párbeszédek jelenjenek meg az oldalunkon.
  • Vadonatúj rovatainkban mostantól írunk a zero-waste életmódról, több figyelmet kap a TÉNÉ (teljes értékű növényi étrend) és akkreditált szakemberek segítenek a klímaváltozás vagy éppen a bonyolult táplálkozástudományi folyamatok megértésében. Hamarosan egyre több cikk fog megjelenni naponta, hogy a legszélesebb skálán elégítsük ki olvasóink érdeklődését és tudásvágyát.
  • Tartalmainkban láthatóbbak lesznek a hivatkozott források, a szerző neve és szakterülete, és új szintre emeljük az objektív, hiteles, alapos tudósítást a komplex témákról.
  • Megújult kezdőlapunkon azokat a cikkeinket és rovatainkat listázzuk, melyek több százezer olvasót vonzottak az elmúlt hónapokban – nem véletlenül.
  • Az is nyilvánosan elérhető mostantól, hogy melyek a legolvasottabb cikkeink éppen most, de akár heti és havi lebontásban is. Ez kizárólag PC-ről elérhető a főmenüben, a felfelé mutató nyílra kattintva.
  • Bevonjuk az olvasóinkat is a fejlesztésbe: bárki jelezheti az új oldal hibáit vagy hiányosságait a legfelső menüben és a hamburgermenüben megtalálható “Visszajelzés küldése” gombra kattintva. Szívesen fogadunk új ötleteket vagy hibabejelentéseket, amiket egyesével el fogunk olvasni. Köszönjük!
  • Megújulásunkhoz jelentősen hozzájárult több, mint 120 olvasónk, akik egyszeri vagy havi támogatással segítették az első és egyetlen online vegán magazin fejlődését. Mától még könnyebben, néhány kattintással lehet támogatóvá válni a főmenüben és a hamburgermenüben található “Támogatás” gombra kattintva. Minden segítség sokat jelent és garantáltan megfontoltan költjük el, kizárólag a munkánkra.

Oszd meg velünk véleményedet az újításokról, segíts nekünk hibákat javítani vagy olvasd el néhány cikkünket.

Bízunk benne, hogy minden olvasónk megtalálja a számára legérdekesebb témákat, és velünk együtt tanul a rohamosan változó világban rejlő lehetőségekről. Köszönjük a megtisztelő figyelmet!

Hozzászólások (0)

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.