Régóta rágja a rendező fülét az Emily Párizsban sztárja, Lucas Bravo, hogy az általa alakított Gabriel étterme térjen át a teljesen növényi menüre. Emellett szeretne egy zöld Michelin-csillagot is a sorozatbéli étteremnek. A színész gyerekkora óta vegán, és elmondása szerint célja, hogy az általa megformált szereplőn keresztül érzékenyítse az embereket.
Az már biztos, hogy lesz ötödik évada a Netflixen futó Emily Párizsban sorozatnak. Szóval van még esély, hogy a Gabriel nevű szereplőt alakító Lucas Bravo eléri a célját. A színész ugyanis régóta igyekszik kijárni Darren Star rendezőnél, hogy a sorozatban alakított karaktere által vezetett étterem vegán étteremmé alakuljon. A színész erről az elképzeléséről a Sharp magazinnak adott interjúban mesélt.
„Egy korábbi interjúban meséltem róla, hogy szeretném, ha az étterme vegán étteremmé alakulna, és kapna egy zöld Michelin-csillagot. Ez olyasmi, amiről már két éve beszélek Darrennel és a producerekkel, és nagyon remélem, hogy megvalósítják” – mondta a színész az általa alakított karakter jövőjére vonatkozó kérdésre.
A sorozat folyamán több néven is futó étteremben számos jelenet játszódik, és elég sok húsos ételt szolgálnak fel benne.
Lucas Bravo a való életben is támogatja az állatok ügyét
A színész kérése nem meglepő annak fényében, hogy Bravo gyerekkora óta vegán életmódot folytat. Ez az életszemlélet állhat amögött a szándék mögött, hogy Bravo a karakterén keresztül szeretné átadni a számára fontos értékeket a nézőknek.
„Szeretném, ha egy olyan közvetítő lenne, akin keresztül kissé felkelthetem a figyelmet az éghajlatra. Jómagam vegán vagyok, és a harmadik évadban Gabriel lassacskán egyre több zöldséget használt és egészségesebb ételeket szervírozott az éttermében” – mesélte Bravo egy korábbi interjúban a Grazie magazinnak.
Van néhány dzsekim a sorozatban, amik nagyon ökotudatos anyagokból készültek. Persze tudom, hogy a műsor a szórakoztatásról és a kikapcsolódásról szól, de ő az a karakter a műsorban, aki a munkásosztály tagja, és eléggé két lábbal jár a földön
– mondta a karakterről.
A sorozat ötödik évada a hírek szerint Olaszországban fog játszódni, ezért egyelőre nem lehet tudni, hogy a francia étterem mekkora szerepet kap a jövőben.
Amatőr tájképfotós, öko-podcaster és állatjogi aktivista, aki lelkesen érdeklődik a fenntarthatóság és a természetvédelem iránt. Több civil egyesület alapítótagjaként rendszeresen részt vesz környezeti neveléssel, fenntarthatósággal és ismeretterjesztéssel kapcsolatos projektek szervezésében és lebonyolításában. Szabadidejét leginkább olvasásra, túrázásra, önképzésre és angol nyelvű vegán videók feliratozására fordítja.