Most olvasott cikk
Lewis Hamilton arra kéri 13 millió követőjét, hogy hagyják el a „barbár” bőrkiegészítőket

Lewis Hamilton arra kéri 13 millió követőjét, hogy hagyják el a „barbár” bőrkiegészítőket

Lewis Hamilton egy fekete fal előtt

A vegán Formula 1-es bajnok, Lewis Hamilton nemrég egy bőriparról szóló brutális videófelvételt osztott meg 13 milliós rajongótáborával az Instagramon.

Hamilton a PETA felvételének megosztásakor arra kérte rajongóit, hogy soha többé ne vegyenek bőrkiegészítőket.

‘Annyira barbár’

„Jókedvűen keltem ma reggel, de ez most megtört. Ez egyszerűen annyira brutális, annyira barbár. PETA, hogy segíthetek ezt megállítani?”

– írta a videó mellé.

„Remeg a fájdalomtól, ahogy a kalapáccsal verik. ???? Még mozgott, amikor leszúrták.”

„A bőre már valahol odakint van, valószínűleg egy öv vagy dzseki formájában. Az élete többet ért, minthogy egy darab ruházati kellék legyen belőle – kérlek, soha ne vegyetek bőrt.”

Az állatok szenvedése

Ez nem az első alkalom volt, hogy Hamilton olyan felvételeket mutatott a követőinek, amin állatok szenvedése látható. Decemberben például a „szalonna valódi áráról” írt egy posztjában, megosztva egy anyasertés képét, ahogy egy szemetesládában hagyták kismalacaival együtt.

„Mindannyiunknak van hangja és nekem itt van ez a platform is, amit rossz lenne nem kihasználni ennek érdekében. Senki sem tökéletes, én biztosan nem, de ez tényleg rengeteg állattal megtörténik, nap mint nap.”

„Ezért döntöttem úgy, hogy növényi alapú étrendre váltok, és ennek már egy éve. Igen, nehéz, soha semmi nem könnyű, de sokkal jobban érzem magam, mint múlt évben”

– írta Hamilton.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.