Most olvasott cikk
Új taggal bővült Kaley Cuoco népes falkája

Új taggal bővült Kaley Cuoco népes falkája

Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja egy kaliforniai rendezvényen

Az Agymenők című sorozat sztárja, Kaley Cuoco ismét örökbe fogadott egy kutyát. A hatalmas állatbarát hírében álló színésznő „falkája” ezzel tovább bővült, de eddig sem volt kicsi a vele élő társállatok száma. Az új családtag nagyon jól kijön a többi állattal, és a színésznő egyéves lánya, Matilda is odavan érte.

Kaley Cuoco, a nagy sikerű Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat Pennyje közösségi oldalán számolt be az örömhírről, miszerint új taggal bővült a falka. A jövevény neve Dahlia (röviden csak Dolly), fajtája pedig Cane Corso keverék. Kaley az örökbefogadást bejelentő üzenetében azt írta: „Megütöttük a főnyereményt” – olvasható a The Animal Club oldalán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oh Norman! (@ohnorman)

A színésznő az I Stand With My Pack nevű állatmenhely bejegyzésében látta meg először Dollyt, és abban a pillanatban tudta, hogy örökbe kell fogadniuk. Kaley az utóbbi időszakban vált meg egy négylábú barátjától – márciusban kellett elaltatni Blue névre hallgató német juhászkutyájukat –, úgyhogy Dollynak nagy űrt kell majd betöltenie.

De a színésznő bejegyzése alapján már most nagyszerűen végzi a dolgát. A Cuoco-falka új tagja remekül kijön a többi állattal, sokat heverészik, néha borsot tör a kisebb kutyák orra alá, és Matildának, Kaley egyéves lányának is egyből a kedvence lett.

Kaley Cuoco farmja maga az állatmennyország

A színésznőről köztudott, hogy imádja az állatokat. A fenti bejegyzésekből ez talán azok számára is kiderülhetett, akik eddig nem tudták ezt róla. Viszont az, hogy mennyire odavan a négylábú családtagjaiért, arról májusban a People magazinban számolt be részletesen.

Kaley tanyáján lovak, szamarak, tyúkok, malacok, kecskék, tehenek és persze kutyák is szép számmal megtalálhatók. Egy korábbi interjúban még viccelődött is azzal, hogy nem mondja el, mennyi állata van, mert fél, hogy az már nem legális.

Azt, hogy kutyákat mentek, mindenki tudja rólam, de most már kiszélesítettem a kört a haszonállatokra, sőt, még a telivérekre és a versenypályáról érkező lovakra is. Lényegében minden négylábú teremtményt szívesen látunk itt. Ez egy varázslatos hely

– mondta a színésznő a People magazinnak adott interjúban.

Elmondta azt is, hogy csodálatos érzés számára látni, ahogy a borzalmas körülmények közül kimentett állatok újból élvezik az életet a tanyáján. Különös boldogsággal tölti el, hogy adhat nekik egy második esélyt az életben.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.