Most olvasott cikk
Joaquin Phoenix is a vegán aktivisták táborát erősíti

Joaquin Phoenix is a vegán aktivisták táborát erősíti

Joaquin Phoenix személyesen látogatott meg egy veganizmust népszerűsítő kampányt, hogy felhívja a média figyelmét a fontos üzenetre.

Az állatok jogaiért küzdő szervezet, a BeFairBeVegan elkészítette új kampányát, amelyet nyolc héten keresztül népszerűsítenek egész Torontóban, főként televíziós adásokon keresztül. A kampány ezenkívül széles médiatartományt foglal magában, beleértve 20 buszfestményt, utcai hirdetőoszlopokat és 10 tranzit menedékhelyi plakátot.

Néhány órával a Tribute Actor Award díj megnyerése előtt a St. George Transit Station-nél (egy kulcsfontosságú tranzit csomópontnál) jelent meg annak érdekében, hogy népszerűsítse a megmozdulást.

Joaquin Phoenix vegán aktivista    

Valódi állatbarát

Phoenix 3 éves kora óta vegetáriánus, több évtizede vegán, a BeFairBeVegan egyesületet pedig 2016 óta támogatja.

Más állatokkal szemben nagyon fajista a hozzáállásunk. A BeFairBeVegan arra buzdít bennünket, hogy vegyük figyelembe, hogy alapvető hasonlóságaink sokkal mélyebbek, mint a felszíni különbségek. Ezt az üzenetet most jobban át kell gondolnunk, mint valaha.

– mondta Phoenix a Plant Based News-nak elküldött nyilatkozatában.

A 2016-ban alapított BeFairBeVegan üzenete az állatok belső értékeire összpontosít, amelyeket mi, emberek az élelmezéshez, kutatáshoz, szórakoztatáshoz és egyéb kizsákmányoló célokra használunk föl.

A hirdetések célja, hogy emlékeztessék a nézőket arra, hogy állati társaink mennyire hasonlóak hozzánk, és csak az ember döntésén múlik, hogy ezeket az érző lényeket a rabszolgaságba taszítjuk-e vagy sem.

– tette hozzá a szóvivő.

Joaquin Phoenixet hamarosan Jokerként láthatjuk a mozikban.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.