Most olvasott cikk
Jeremy Clarkson újabb elmélete: “a vegánok nagyon kevés szexhez jutnak”

Jeremy Clarkson újabb elmélete: “a vegánok nagyon kevés szexhez jutnak”

jeremy clarkson

Jeremy Clarkson megint megmondta a tutit. A műsorvezető tudni véli, hogy a vegán emberek keveset szexelnek. Mi lesz a következő cifra elmélet, amit a vegánok kapcsán kitalál?

Vegánként azt már a legtöbben megkaptuk, hogy csak füvet legelünk, hogy a normális emberek ételeinek az ételét esszük, hogy vashiányos vérszegénységgel küzd mindegyikünk – természetesen még a legnagyobb vegán sportolók is –, és hogy egyébként sem vagyunk igazi vegánok, mert a képzeletbeli lakatlan szigeten biztosan megennék azt a valamilyen csoda folytán velünk együtt odakeveredett kismalacot.

Most pedig már azt is tudjuk, hogy kevés hálószobai légyottban van részünk. Jeremy Clarkson, a népszerű Top Gear autós magazin műsorvezetője, farmer, valamint fekete öves vegángyűlölő egy áprilisi interjúban osztotta meg a tudományos forrásokat hírből sem ismerő véleményét, miszerint a vegánok keveset szexelnek. A Clarkson’s Farm kapcsán – Jeremy gazdálkodásról szóló műsora – Kaleb Cooper interjúvolta a műsorvezetőt, aki ebben a nem túl hízelgő jelzőkkel elhalmozott összetett mondatban fejtette ki véleményét:

Azok, akik előnyben részesítik a zabtejet vagy a mandulatejet a tehéntejjel szemben, jellemzően sápadtak, foltosak, soványak, vérszegények, betegesek, fura politikai nézeteik vannak, és ennek következtében nagyon kevés szexhez jutnak.

Mindez arra volt reakció, hogy Kaleb megkérdezte Clarksont, mi a véleménye arról, hogy a zabtej tudományos kutatások alapján fokozza a libidót.

Menő dolog a vegánokat cikizni?

Clarksont nem lehet azzal vádolni, hogy megértéssel, érdeklődéssel, vagy akár csak közönnyel viseltetne a növényi étkezést követő embertársai iránt. Valamiért meggyőződése, hogy a világnak szüksége van azokra a szellemes megjegyzésekre, amelyeket időről-időre a vegán közösség tagjainak címez.

Nem ez volt idén a műsorvezető egyetlen rosszmájú megnyilvánulása. Múlt hónapban azt is megtudtuk tőle, hogy már nem szívesen nézi David Attenborough filmjeit, amióta tudni véli, hogy a szövegeket vegán kommunisták írják.

Szóban ócsárolta a Greenpeace aktivistáit, valamint Greta Thunberget is, ami miatt még a saját lánya is elhatárolódott apjától. Legújabban farmerkedik és éttermet üzemeltet, amit minden bizonnyal be kell zárnia, miután a visszadobott engedélyt figyelmen kívül hagyva mégis megnyitotta az éttermet.

A másik közismert tévés személyiség, aki professzionális szinten űzi a vegánok vegzálását, Pier Morgan. A műsorvezető egy heves vita kellős közepén – az intelligens párbeszédet megunva – azzal próbálta kizökkenteni vitapartnerét, hogy előkapott egy Big Mac-et, amit élő adásban elkezdett falatozni. Sakk-matt.

A prímet még mindig a Newsmax hírcsatorna egyik főszerkesztőjének vad eszmefuttatása viszi, akinek sikerült összehoznia a vegán hamburgereket és a mikrochipeket Bill Gatesszel.

(Plant Based News)

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.