Most olvasott cikk
Jaden Smith 10.000 adag vegán ételt ad a hajléktalanoknak

Jaden Smith 10.000 adag vegán ételt ad a hajléktalanoknak

Jaden Smith újabb lépést tett a Los Angelesben élő kevésbé szerencsés lakosság megsegítése felé azáltal, hogy bejelentette: 10.000 vegán ételt kínál a hajléktalanoknak.

A rapper együttműködött a Café Gratitudedel, hogy egy különleges vegán ételt készítsen, melynek neve az „I LOVE YOU tál”, miután az év elején elindította saját büfékocsiját.

A 21 éves zenész és a Smith család séfje, Tabitha George együttműködésével 10.000 darab „I LOVE YOU tál” fog felkínálásra kerülni a házban, valamint további 10.000 darabot osztanak szét a rászorulók között a Skid Row nevű lakónegyedben egy 2020-as jótékonysági projektben.

Az étel különféle szezonális alapanyagokból áll, mint például kelbimbó és pézsmatök, fekete rizzsel és quinoával köretként.

Annak érdekében, hogy személyesebb legyen az üzenet, az ételeket flamingórózsaszín kerámia tálakban szolgálják fel, amelyeket maga Jaden egy „Szeretlek” üzenettel írt alá.

Jaden Smith vegán ételt oszt
Vegán menü a @cafegratitude étteremben.

Jaden Smith

Jaden a híres pár, Will és Jada Pinkett Smith fia. Már fiatal kora óta a társadalmi kérdések és problémák elkötelezett szószólója.

12 éves korában együttműködött a Just Water nevű céggel, amelynek feladata az olcsó vízszűrő rendszerek rendelkezésre bocsátása a szegényebb területeken.

Az év elején Skid Rowban egy napra nyitott egy ingyenes vegán ételeket szállító büfékocsit, amelyet I Love You Restaurant-nak nevezett el, azzal a céllal, hogy „ingyenesen biztosítsák az embereknek azt, amit megérdemelnek, egészséges, vegán ételeket” – állították egy közleményben.

Noha a büfékocsi eleinte csak egy napig kínált ételt, azóta már három helyszínt bejárt és összesen 1500 friss vegán menüt és 5400 üveg Just Water-t szolgált fel a társadalom szegényebb rétegeinek.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.