Jaden Smith újabb lépést tett a Los Angelesben élő kevésbé szerencsés lakosság megsegítése felé azáltal, hogy bejelentette: 10.000 vegán ételt kínál a hajléktalanoknak.

A rapper együttműködött a Café Gratitudedel, hogy egy különleges vegán ételt készítsen, melynek neve az „I LOVE YOU tál”, miután az év elején elindította saját büfékocsiját.

A 21 éves zenész és a Smith család séfje, Tabitha George együttműködésével 10.000 darab „I LOVE YOU tál” fog felkínálásra kerülni a házban, valamint további 10.000 darabot osztanak szét a rászorulók között a Skid Row nevű lakónegyedben egy 2020-as jótékonysági projektben.

Az étel különféle szezonális alapanyagokból áll, mint például kelbimbó és pézsmatök, fekete rizzsel és quinoával köretként.

Annak érdekében, hogy személyesebb legyen az üzenet, az ételeket flamingórózsaszín kerámia tálakban szolgálják fel, amelyeket maga Jaden egy „Szeretlek” üzenettel írt alá.

Jaden Smith vegán ételt oszt
Vegán menü a @cafegratitude étteremben.

Jaden Smith

Jaden a híres pár, Will és Jada Pinkett Smith fia. Már fiatal kora óta a társadalmi kérdések és problémák elkötelezett szószólója.

12 éves korában együttműködött a Just Water nevű céggel, amelynek feladata az olcsó vízszűrő rendszerek rendelkezésre bocsátása a szegényebb területeken.

Az év elején Skid Rowban egy napra nyitott egy ingyenes vegán ételeket szállító büfékocsit, amelyet I Love You Restaurant-nak nevezett el, azzal a céllal, hogy „ingyenesen biztosítsák az embereknek azt, amit megérdemelnek, egészséges, vegán ételeket” – állították egy közleményben.

Noha a büfékocsi eleinte csak egy napig kínált ételt, azóta már három helyszínt bejárt és összesen 1500 friss vegán menüt és 5400 üveg Just Water-t szolgált fel a társadalom szegényebb rétegeinek.

H. Viktória
2015-ben váltottam vegetáriánus életmódra, majd 2019 februárjában lettem vegán. Eleinte etikai okokból váltottam, később láttam csak meg, milyen jó hatással van a veganizmus a fizikai és mentális egészségemre, valamint milyen sokat tesz a klímaválság megfékezéséért folytatott küzdelemben is. Mivel csak pozitív változásokat tapasztaltam, szeretném másokkal is megosztani ezt az életszemléletet, valamint ezzel is segíteni az állatoknak, embereknek és a Földnek, hogy egy élhetőbb és harmonikusabb világot teremtsünk a mostani és a következő generációk számára egyaránt.

Írd le a véleményed!