Most olvasott cikk
Harry Styleshoz hozzávágtak egy csirkefalatkát, válaszul bejelentette, hogy nem eszik állatokat

Harry Styleshoz hozzávágtak egy csirkefalatkát, válaszul bejelentette, hogy nem eszik állatokat

Harry Styles vegetáriánus lehet - csirkefalatkákat dobott vissza a nézőinek

Egyik New York-i koncertjén Harry Styles-t valaki szokatlan módon biztatta húsevésre: éneklés közben hozzávágtak egy csirke nuggetset, és arra kérték, hogy egye meg. A zenész válasza nem csak rajongóit lepte meg.

A brit művész szeptember 21-ig nem kevesebb, mint 15 koncertet ad a New York-i Madison Square Gardenben, ahol a közelmúltban érte a csirkefalat-támadás, ráadásul épp a “Watermelon Sugar” című dalának előadása közben. Hidegvérét megőrizve ahelyett, hogy komolyabb időre leállította volna koncertjét, vagy balhézni kezdett volna a modortalan rajongóval, inkább megragadta az alkalmat, hogy elmondja, nem eszik csirkét, és valójában semmilyen húst. Ráadásul nem csak angolul, de olaszul is tudtára adta a közönségnek, majd vissza is dobta azt a feladónak.

Harry válasz óriási ovációt váltott ki, pedig aligha valószínű, hogy a rajongók nagy része vegetáriánus vagy vegán lenne. A show-n részt vett az állatjogi aktivistaként ismert Simone Reyes is, aki Instagramon tette közzé a mára népszerűvé vált videót az esetről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Animal Rights Politico (@simonereyes) által megosztott bejegyzés

Harry Styles vegán lenne?

A világsztár egy ideje tartózkodik a húsevéstől. Ezt az érdekességet az NPR rádiónak adott interjújában árulta el, miután 2020 áprilisában fellépett ott egy házi koncerten. Styles a műsorvezető Stephen Thompsonnal ült le beszélgetni kedvenc amerikaifutball-csapatáról, a wisconsini Green Bay Packersről, ami arra késztette, hogy elmesélje egy látogatását a csapat hazai stadionjában, a Lambeau Fieldben.

A stadionban elérhető egy arrafelé népszerű étel, a “horse collar”, ami lényegében egy nagy kolbász egy patkó alakú zsemlében, amit Styles nem volt hajlandó megkóstolni, és sejtése szerint húsmentes változat nem is elérhető, de bízik benne, hogy hamarosan érkezni fog olyan is.

Ugyanebben az interjúban azt is elmondta, hogy “nagy rajongója” a sokak által szintén kedvelt wisconsini sajtoknak. Bár Styles nem fogyaszt húst, azt nem árulta el egészen pontosan, hogy eszik-e más állati eredetű termékeket, de egyes források szerint inkább peszkatáriánus, vagyis halhúst mégis eszik.

Ugyanakkor az étrendjén kívül több, a vegán filozófiának megfelelő cselekedeteiről is ismert a One Direction egykori énekese. Nagy állatbarátként felszólalt már a SeaWorld víziparkok ellen, mert szerinte a vízi élőlényeknek nem akváriumokban a helyük, valamint bemutatott egy saját vegán és cruelty-free körömlakk márkát is, ami azóta olyan népszerű lett, hogy kiegészítették további termékekkel, mint pólók, pulóverek, hidratáló krémek, tonikok, testolajok, stb.

Styles a köztudottan vegán kollégáival is tisztelettel bánik: 2018-as turnéja utolsó koncertjén tréfa gyanánt pitét nyomott egy barátja, Mabel McVey arcába, de gondoskodott róla, hogy az a pite legalább növényi alapú legyen.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.