Most olvasott cikk
Harry Styles elárulta, hogy már nem eszik húst egy ideje

Harry Styles elárulta, hogy már nem eszik húst egy ideje

Harry Styles vegetáriánus lett

Egy újabb ok, hogy Harry Styles-rajongó legyél: az énekes néhány napja egy interjúban elárulta, hogy vegetáriánusként él.

Harry az NPR rádióadó által rendezett Tiny Desk Concerts-videósorozat egy fellépője volt, majd a koncertje után a házigazda, Stephen Thompson néhány kérdést is az énekesnek szegezett. A beszélgetés közben sok más téma mellett az amerikai foci is szóba került, a műsorvezető pedig megkérdezte Harry-t, hogy kóstolta-e már a stadionokban árult óriási kolbászt.

Harry erre mindenkit meglepve elárulta, hogy nem, nem kóstolta, mivel egyáltalán nem eszik húst, majd egy kicsit panaszkodott is arról, hogy ennek a bizonyos kolbásznak nincs még vega változata.

Bár egy ideje húst már nem eszik, azt tudni lehet az énekesről, hogy a sajtról még nem tudott lemondani. Ám az sem titok, hogy így, vegetáriánusként is rendszeresen kiáll az állatok jogaiért.

Harry Styles egy állatbarát

Egy 2015-ös koncertje alkalmával például arra kérte a közönségét, hogy ha szeretik a delfineket, akkor soha többé ne menjenek a SeaWorld delfináriumokba.

Az utóbbi években egyre több híresség beszélt arról, hogy etikai, egészségügyi vagy környezetvédelmi okokból, de lemondott a húsról – és egyre többen vannak azok is, akik egyáltalán nem fogyasztanak már állati eredetű élelmiszereket.

Miley Cyrus például 2014-ben váltott vegán életmódra, amikor komolyabban foglalkozni kezdett az állatvédelemmel.

Natalie Portman azután vált vegánná, miután elolvasta Jonathan Safran Foer: Állatok a tányéromon című könyvét.

A sármos színész, Benedict Cumberbatch pedig a Bosszúállók című film egyik sajtóeseményén árulta el, hogy áttért a növényi étrendre, amit örömmel és könnyedén betart.

De nemrég Kim Kardashianról és Beyoncé-ról is kiderült, hogy növényi étrenden élnek. Mivel róluk nem igazán lehet tudni, hogy az étkezésen kívül is kegyetlenségmentes életmódot folytatnak-e, vegánnak nem feltétlenül neveznénk még őket.

De már az is óriási lépés, hogy a sztárvilág két legbefolyásosabb nője nyíltan kiáll a növényi táplálkozás mellett.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.