Most olvasott cikk
Hailey Bieber nagyon élvezi az egyre kevesebb húsevés pozitív hatásait

Hailey Bieber nagyon élvezi az egyre kevesebb húsevés pozitív hatásait

hailey bieber csökkenti a húsfogyasztását

Hailey Bieber a héten az Instagramon közölte 36 millió követőjével, hogy “soha nem érezte magát ilyen jól”, miután csökkentette a húsfogyasztást.

A modell korábban már kísérletezett növényi alapú étrenddel, de voltak hullámvölgyei az elmúlt években. Volt, amikor úgy érezte, “nem neki való”, vagy “nem akar szigorúan növényi étrendet követni”, de állítása szerint többször, több formában próbálkozott vele.

Most ismét belevágott és csökkentette húsfogyasztását.

“Az elmúlt két és fél hónapban teljesen elhagytam a húst (a hal kivételével) a napi étkezésemből, és inkább a vegetáriánus/vegán ételekhez ragaszkodtam”

– írta az Instagram-sztoriban.

“Soha nem éreztem magam jobban. Olyan tisztának és energikusnak érzem magam. Csak megosztom mindenkivel, aki esetleg azon gondolkodik, hogy elhagyja a húst”

– tette hozzá Bieber.

Idén év elején a 24 éves modell még ott tartott, hogy lemondott a növényi alapú táplálkozásra irányuló törekvéseiről. A Harper’s Bazaarnak nyilatkozva azt mondta: “Remekül éreztem magam, és rengeteg energiám volt, de ez nem nekem való. Nem követtem szigorúan növényi étrendet, és még mindig eszem húst, csak már nem sokat. Több halat, zöldséget és lencsét fogyasztok”.

Mindezek ellenére Justin Bieber felesége évek óta áradozik a vegán étrendről. 2019-ben szintén az Instagramon kért javaslatokat követőitől, hogy milyen vegán ételeket próbáljon ki. Később a javaslatok alapján ellátogatott a Monty’s Good Burgerbe, ahol tejmentes turmixokat kóstolt, és úgy fogalmazott, “el sem akarta hinni”, hogy nem tartalmaznak állati eredetű tejet.

Nem csak ételeket, de elgondolkodtató filmeket is nézett már a múltban. Korábban arra kérte rajongóit, mutassanak még érdekes filmeket vagy cikkeket.

“Próbálok átállni a többnyire növényi alapú étkezésre, épp a The Game Changers című filmet készülök megnézni. Ha van bármilyen javaslatotok nézni- és olvasnivalókról, küldjétek el nekem.”

– írta a közösségi médiában.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.