Vegán levesVeganuár receptek

Frissítő gyümölcsleves (vegán)

Vegán gyümölcsleves-min

Hozzávalók:

  • ½ csésze meggy
  • ½ csésze áfonya
  • ½ csésze ribizli
  • ½ csésze málna
  • kb 3-5 evőkanál cukor
  • 1 csésze növényi tej
  • egy csipet szegfűszeg
  • egy csipet fahéj
  • 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős, nem instant)

Elkészítés:

  1. A növényi tejben simára keverjük a pudingport.
  2. A gyümölcsöket egy lábasba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Közepes lángon főzzük pár percig, amíg a gyümölcsök megpuhulnak.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket, a cukrot, a sót, majd félrehúzzuk és botmixerrel simára turmixoljuk a levest.
  4. Visszatesszük a gázra, és hozzáadjuk a tejben feloldott pudingport. Pár percig főzzük.
  5. Tálaláskor ízlés szerint díszíthetjük gyümölccsel.

gyümölcsleves

Prove.hu
Melinda
Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.

Írd le a véleményed!

Mindjárt kész vagy!

Ide fogjuk küldeni a napi útmutatókat, ezért kérlek pontos adatokat adj meg.