Vegán gyümölcsleves-min

Frissítő gyümölcsleves (vegán)

Hozzávalók:

  • ½ csésze meggy
  • ½ csésze áfonya
  • ½ csésze ribizli
  • ½ csésze málna
  • kb 3-5 evőkanál cukor
  • 1 csésze növényi tej
  • egy csipet szegfűszeg
  • egy csipet fahéj
  • 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős, nem instant)

Elkészítés:

  1. A növényi tejben simára keverjük a pudingport.
  2. A gyümölcsöket egy lábasba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Közepes lángon főzzük pár percig, amíg a gyümölcsök megpuhulnak.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket, a cukrot, a sót, majd félrehúzzuk és botmixerrel simára turmixoljuk a levest.
  4. Visszatesszük a gázra, és hozzáadjuk a tejben feloldott pudingport. Pár percig főzzük.
  5. Tálaláskor ízlés szerint díszíthetjük gyümölccsel.

gyümölcsleves

Ez a cikk is érdekelhet:

Mogyorókrémmel megkent kenyérszeletek fehér tányéron

Miért kerül kétszer annyiba a vegán Nutella, mint a hagyományos? Megkérdeztük a Ferrerót

A vegán Nutella immár Magyarországon is kapható, de a vásárlókat

Anya vagyok, aki második gyermekével várandós, emellett ápolónő, sportimádó és 4 éve büszke vegán. Célom, hogy csodás ételeket és pozitív energiát adjak a világnak, hogy egy kicsit békésebb legyen a Föld mindenkinek.

Küldd tovább a cikket!

Kövess minket Facebookon is!

Neked ajánljuk

Vegán Tom Kha leves fekete tányérban, mellette ázsiai asztaldíszekkel

Vegán Tom Kha leves – illatos és melengetően pikáns fúziós fogás

Mogyorókrém egy barna tálban, benne habverő

Egészséges mogyorókrém házilag – így készül a „Notella”

Jókai bableves tányérban, mellett kenyérszeletek, babérlevél, fokhagyma, petrezselyem és zöld paprika

Jókai-bableves: hagyományos ízek modern köntösben

Legnépszerűbb

Receptajánlók és a legfontosabb tippek a tudatos élethez

Csatlakozz 40 000 fős hírlevél-közösségünkhöz, és kapj heti inspirációkat.

Olvass tovább:

Szűrők

Elkészítési idő

Elkészítési idő

Recept típusa

Recept típusa filter

Konyha

Konyha filter

Allergén

Allergének