Most olvasott cikk
Egy utas vegán ételt kért a repülőgépen – meglepődött azon, amit kapott

Egy utas vegán ételt kért a repülőgépen – meglepődött azon, amit kapott

air canada

Miriam Porter ismert utazási blogot vezet, így profi utazónak számít. Persze még őt is érheti meglepetés, pláne ha vegán ételt fogyaszt.

Porter nemrég az Air Canada egyik gépén utazott, a Toronto-Frankfurt járaton. A közel tíz órás repülőúton a blogger vegán ételt kért a légitársaságtól, de legnagyobb meglepetésére csak egy üveg ásványvizet kapott. A közösségi médiában a “The Kind Traveller” néven ismert influenszer persze nem hagyta szó nélkül az esetet. Egy TikTokra feltöltött videóban arról számolt be, hogy a gép személyzete kétszer is felszolgált ételt a járaton. Ő az első körben egy üveg vizet kapott, másodszor pedig csak egy üres szalvétát.

A bejegyzésre rengeteg komment érkezett. Sokan felháborodtak, mások azt firtatták, a blogger miért nem készült fel és vitt magával vegán ételt a gépre. Miriam erre azt válaszolta:

Ha valaki azt kérdezné, hogy az, aki nem hajlandó megenni azt, amit felszolgálnak a gépen, miért nem visz magának ételt, annak azt mondanám: azért, mert a gép huszonnégy órás késéssel indult, így nem tudtam magamnak vegán ételt csomagolni előre.

Porter egy hozzászólásban pedig még azt is elmesélte, hogy szerencsére nem maradt teljesen éhen, mert az egyik kedves utaskísérő kicsempészett neki némi gyümölcsöt és egy zsemlét az első osztályról. A gépen ezenfelül nem volt más étel, ami ne tartalmazott volna állati összetevőket.

A kínos esetre az Air Canada légitársaság még nem reagált, annak ellenére, hogy több médium is megkereste őket ezzel kapcsolatban.

(Vegan Food And Living)

 

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.