Most olvasott cikk
Csehország egy vegán dallal készül az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

Csehország egy vegán dallal készül az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

Egy nagyon profi állatjogi dalt adott ki a We All Poop nevű cseh banda, és esélyesek arra, hogy ők képviseljék Csehországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A számuk már bekerült a top 7 esélyes közé, a szavazatokon múlik, hogy végül ők lesznek-e a befutók.

Mivel rengetegen imádják a dalt, ezért valószínűleg ők nyernek, de nem árt, ha segítünk nekik egy szavazattal.

Az állatok szerencséjére nem csak a csehek szavazhatnak, hanem bárki a világon. Mindössze le kell töltenünk az Eurovision appot a telefonunkra, amin keresztül ingyen, adatok megadása nélkül voksolhatunk a kedvencünkre.

Ha őket támogatnánk, egyetlen koppintással szavazhatunk a We All Poop együttesre, 1 percet sem vesz igénybe. Ez egy kivételes és történelmi alkalom, hogy hatékonyan eljusson a veganizmus emberek millióihoz. Korábban még sosem volt az Eurovízión vegán témájú dal.

Vegán banda

Jakub, Šimon, Michal és Vojta nemrég alapították a négyest, és rögtön egy vegán számmal indítottak, mert fontosnak tartották ezt az üzenetet.

Jakub egyébként nem csak énekes – ő a társalapítója a Farma Naděje menedéknek is, ami mentett haszonállatok felépülését és boldog életét segíti. Nem véletlen, hogy ennyire közel állt a szívéhez a dal, hiszen az ottani állatok inspirálták.

Hozzászólások (0)

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.