Most olvasott cikk
Csehország egy vegán dallal készül az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

Csehország egy vegán dallal készül az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

We All Poop vegán dal

Egy nagyon profi állatjogi dalt adott ki a We All Poop nevű cseh banda, és esélyesek arra, hogy ők képviseljék Csehországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A számuk már bekerült a top 7 esélyes közé, a szavazatokon múlik, hogy végül ők lesznek-e a befutók.

Mivel rengetegen imádják a dalt, ezért valószínűleg ők nyernek, de nem árt, ha segítünk nekik egy szavazattal.

Az állatok szerencséjére nem csak a csehek szavazhatnak, hanem bárki a világon. Mindössze le kell töltenünk az Eurovision appot a telefonunkra, amin keresztül ingyen, adatok megadása nélkül voksolhatunk a kedvencünkre.

Ha őket támogatnánk, egyetlen koppintással szavazhatunk a We All Poop együttesre, 1 percet sem vesz igénybe. Ez egy kivételes és történelmi alkalom, hogy hatékonyan eljusson a veganizmus emberek millióihoz. Korábban még sosem volt az Eurovízión vegán témájú dal.

Vegán banda

Jakub, Šimon, Michal és Vojta nemrég alapították a négyest, és rögtön egy vegán számmal indítottak, mert fontosnak tartották ezt az üzenetet.

Jakub egyébként nem csak énekes – ő a társalapítója a Farma Naděje menedéknek is, ami mentett haszonállatok felépülését és boldog életét segíti. Nem véletlen, hogy ennyire közel állt a szívéhez a dal, hiszen az ottani állatok inspirálták.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.