Ismerd meg a Prove csapatot!

Tudd meg, kik állnak a Veganuár, a vstart.hu és a Prove.hu tartalmak mögött.

raul

Raul

Prove.hu & Csir Kevin alapító

2016-ban döntöttem úgy, hogy nem zsákmányolok ki többé állatokat. Először vegetáriánus, később vegán lettem etikai okokból. Idővel állatjogi aktivista lettem, élő eseményeket és online kampányokat szervezek. Évekkel ezelőtt elindítottam a Csir Kevint, amit ma már 200.000+ ember követ. Keresem azokat a kihívásokat,  amiket a marketing és a veganizmus által lehet megoldani. Célom, hogy egy etikusabb világot építsek.

Flóra Domján

Flóra

Író, szerkesztő

Amikor gyerekként megértettem, hogy a hús ára egy élet elvétele, nem tudtam elképzelni, miért esszük egy emberként mégis; hogy az élet szeretete, az együttérzés, a közös társadalmi értékeink miért nem terjednek ki arra a néhány állatfajra, akik nap mint nap az asztalunkra kerülnek. Így lettem vegetáriánus, néhány évvel később pedig vegán. A téma azóta is foglalkoztat – ami leginkább leköt, az a veganizmus, a feminizmus és a környezetvédelem közös szociológiai háttere.
Galgóczi Dóra

Dóra

Író, természetgyógyász

Évek óta követem a vegán életmódot. A könyveimmel egy kis iránytűt szeretnék adni az embereknek, hogyan találják meg az útjukat a világban. A gyógyítással pedig szeretnék testi-lelki egészséget adni, személyre szabott módszerekkel. Hiszek abban, hogy minden élet egyformán értékes, és mindenkiben ott rejlik az együttérzés.

Gy. Szabó Csilla - vegán újságíró - Prove.hu

Csilla

Újságíró

Írok, futok, meditálok és vegán vagyok. Csak olyan dolgokkal foglalkozom, amelyekben hiszek, ezért a növényi étrendre is etikai okokból tértem át. Döntésemet a mai napig nem bántam meg, a maratonokat is pontosan úgy futom, mint korábban.
Dr. Gergely Anna - Prove.hu

Anna

Kineziológus, író, jogász

Az egészségünk a legfőbb értékünk, de nincs az a gyógyszer, amely felérne a szervezet öngyógyító erejével. Célom az, hogy tudományos bizonyítékokkal alátámasztva minél több ember hozhasson tudatos és felelősségteljes döntéseket az egészsége érdekében.
Legyél te is Prove csapattag

Te?

Prove csapattag

Ha szeretnél beszámolni a világban történő vegán eseményekről és hírekről, vagy érzed magadban az erőt, hogy részletes, hiteles, objektív útmutatókat írj a növényi étrendről, érdeklődj a szerkesztoseg@prove.hu címen.

Missziónk

Hiszünk abban, hogy a veganizmus megértése és gyakorlása által empatikusabb, tudatosabb emberekké válhatunk. Nem oldhatjuk meg a világ problémáit addig, amíg mi magunk vagyunk a probléma.

Nem csupán étrendcserére biztatjuk az embereket, hanem egy komplett szemléletmódváltásra. Ha más lencsén keresztül nézzük a világot, talán sok hibát könnyen kijavíthatunk. Vegánként felszólalunk az állatkínzás ellen, fenntarthatóbb étrenden élünk és akár egészségesebbek is lehetünk, mint valaha.

Megoldásunk

A Prove csapat részletes útmutatókkal, országos kampányokkal és szívből jövő, őszinte szeretettel segít azoknak, akik készen állnak egy jobb világot felépíteni. Kommunikációnkban motiválunk, tetteinkben példát mutatunk. Elutasítjuk az elnyomást, az ítélkezést és a diszkriminációt. Etikai vegánok vagyunk a békéért.

segítenéd a munkánkat?

Támogasd a hiteles újságírást.