Most olvasott cikk
Nem akarta abbahagyni a nyüszítést a kutya, ezzel mentette meg a kiscica életét

Nem akarta abbahagyni a nyüszítést a kutya, ezzel mentette meg a kiscica életét

Kiscica alszik egy autó kerekén

A kutyus gazdái nem tudták mire vélni, hogy kedvencük folyamatosan nyüszít a kocsi körül. Idővel kiderült, hogy egy macskakölyök bújt a motorháztető alá. A bundás csöppség azóta már gazdira is talált.

Biztosan mindannyian össze lennénk zavarodva, ha a kedvencünk megállás nélkül ugatna, nyüszítene valamit, amit mi nem látunk. Így járt az a pár is, akik egy szívmelengető TikTok-videóban mesélik el, hogyan sikerült megmenteniük egy apró fekete macskakölyköt, méghozzá a kutyájuknak köszönhetően – írja a The Animal Club.

A gazdik teljesen össze voltak zavarodva, a kutyájuk ugyanis megállás nélkül nyüszített az autót bámulva. A aggódó pár felnyitotta a motorháztetőt, de nem láttak alatta semmit. A kutya viszont ezt követően is nyüszített, hangoskodott, ezért úgy döntöttek, hogy egy locsolóslaggal lelocsolják a motorteret. Ekkor történt, hogy egy apró fekete állat rohant ki a kocsi alól.

@coastal.cowgirl

Did i possibly accidentally manifest animals in my life or do yall need to spay your babiez?! BOTH #spayyouranimals #straycat #puppysmell #scentdogs #kittenrescue #southal

♬ original sound – harley

A megszeppent kismacska minden bizonnyal észrevétlen maradt volna, ha a kutya folyamatos izgatottsága nem készteti a gazdikat arra, hogy ellenőrizzék az autót. Ha pedig a macskakölyökkel a motorháztető alatt indul el az autó, annak szinte biztosan katasztrófa lett volna a vége az állat szempontjából.

A videót megosztó nő, Savannah azt is elmondta, hogy kicsit több mint egy hónap leforgása alatt ez a harmadik állatkölyök, akit talál. A fekete kiscica egy Cody nevű barátjánál lelt állandó otthonra, akinek Savannah ráadásul mindenféle macskatartási kellékkel és eledellel is tudott szolgálni, ő ugyanis nem sokkal korábban búcsúzott el saját cicájától.

Sok boldogságot kívánok neked az új otthonodban, és nagyon boldog vagyok, hogy az én autómban bújtál el

– írta Savannah a megtalált macskakölyöknek címezve.

Autópályáról is mentettek kiscicát

Nem a motorháztető alá bújt kiscica volt az egyetlen, aki szerencsével járt a múlt hónapban. Egy autópályára keveredett társának is sikerült ép bundával megúsznia a hajmeresztő esetet. Az út közepén rettegve fekvő kiscica mellett sorra húztak el az autók egy kiérkező rendőr elmondása alapján, egy jószívű teherautós viszont megállította a forgalmat, hogy meg tudják menteni a megszeppent állatkölyköt.

A testkamera által rögzített mentőakció láttán sok kommentelő háláját fejezte ki a rendőrnek a nemes cselekedet miatt. Ennek a macskamentős sztorinak is happy end a vége, a kiscicát a rendőrség egyik diszpécsere fogadta örökbe.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.